HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új szoftver, új szerver, új portál

2013.08.23. 16:44 eurOP

White Lake logo.jpgVállalatirányítási rendszerét fejlesztette a White Lake Kft az Új Széchenyi Terv közel 5 millió forintos támogatásával.

A budapesti cég a „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiíráson nyert el támogatást a 12 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projektjéhez.

A White Lake Kft. tejipari és szárazáru termékek márkaképviseletét, forgalmazását látja el Magyarországon. Teljes körű szolgáltatást nyújt partnerei részére, beleértve a marketing, a kereskedelem, valamint a logisztikai tevékenység területeit. Kizárólag az európai piacon elismert cégek megbízható márkáival, jó minőségű termékeivel dolgozik.

A cég kereskedelmi partnerei a multinacionális és hazai láncok, független nagykereskedések, gasztro partnerek, intézmények és élelmiszeripari cégek. Országos hűtött disztribúcióval rendelkezik, így termékeik hetente akár hat alkalommal Magyarország minden pontjára eljutnak.

A projekt során a már meglévő vállalatirányítási rendszerét kívánta korszerűsíteni a cég egy új vállalatirányítási szoftver, a Qlikview megvásárlásával, utat engedve ezzel az innovatív és fenntartható vállalatirányítási és döntéshozatalt segítő módszereknek.

Ezen szoftverek egymással kompatibilis és harmonizáló működéséhez vásároltak egy új szervert, mely napi szinten biztosítja az akadálymentes munkavégzést. Mindezek mellett lehetőség nyílt egy új, több nyelven is elérhető, jól átlátható, modern, könnyen kezelhető internetes portál létrehozására, mely segítségével naprakész információval szolgálhatnak partnereik számára.

Szólj hozzá!

Címkék: vállalatirányítási rendszer tejipar forgalmazás vállalatirányítási szoftver Budapest márkaképviselet internetes portál KMOP szárazáru termékek Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása White Lake Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr885473702

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása