HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Fejlesztés a Hookipa Kft-nél

2013.07.22. 19:46 eurOP

Hookipa.jpgAz Új Széchenyi Terv keretében megvalósult 10,2 millió forint összköltségvetésű beruházásból információs technológiai fejlesztést hajtott végre a cég.

A Hookipa Kft. alapvetően humán szolgáltatásban működő cégeknek készít nyilvántartó programokat. Az idősotthonokat kezelő RHBM – Idősotthonok Nyilvántartó és Üzletviteli Program 2.0 programjukat jelenleg az ország legnagyobb magán otthon hálózata használja.

A pályázat keretében szervereket, illetve a hozzájuk kapcsolódó hardvereket és operációs rendszert szereztek be.

A fejlesztés célja a fent említett nyilvántartó programok továbbfejlesztése volt. A vállalkozás versenyképességét nagymértékben növeli, hogy szolgáltatásait mostantól saját szerverein futtatva tudja értékesíteni.

A 2 564 625 forintos támogatást nyert, 10 258 500 forint összköltségvetésű technológiai fejlesztés 2012. december 10-én kezdődött és 2013. január 24-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: hardver szoftverek idősotthon Budapest IT-fejlesztés Hookipa Kft Idősotthonok Nyilvántartó és Üzletviteli Program Informatikai fejlesztés KMOP nyilvántartó program RHBM

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr375419170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása