HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Banki IT-fejlesztés indult az ÚSZT keretében

2013.05.31. 15:08 eurOP

Capsys logo.jpgA kutatás-fejlesztési projekt során világszínvonalú, innovatív, moduláris felépítésű, általános készlet- és számlavezető informatikai rendszert fejlesztenek pénzügyi intézmények számára.

Az Új Széchenyi Terv „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című pályázati kiírásán közel 700 millió forint támogatást nyert el a Capsys Kft. és a BME Infokom-Innovátor Nonprofit Kft. által alkotott konzorcium a 870 millió forint összköltségű informatikai projektjéhez.

A konzorciumvezető Capsys (korábban Capital System) Kft. magyar tulajdonú szoftverház, amely saját fejlesztésű szoftvertermékeivel és egyedi szoftverfejlesztési szolgáltatásaival, üzemeltetési szolgáltatással, valamint üzleti és informatikai tanácsadással áll ügyfelei rendelkezésére 1998-as alapítása óta. A cég fő tevékenységi területe pénzintézeti, pénzügyi szolgáltatói ügyfelei számára készített ügyviteli szoftverek fejlesztése, testre szabása és üzemeltetése.

A cég sikerének titka, hogy komplex szolgáltatási portfolióval tudja kiszolgálni ügyfelei igényeit, így rendszerfejlesztés és szállítás mellett a rendszerüzemeltetés, sőt az információ technológiai tanácsadási területen is aktív.

A konzorciumi tag BME Infokom-Innovátor Nonprofit Kft. a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem berkein belüli nonprofit kutatóhely, amely szakmai bázisát az informatikai kar két tanszéke, a Híradástechnikai Tanszék, valamint a Távközlési és Médiainformatikai Tanszék jelenti.

A Capsys Kft., mint Magyarország egyik élen járó banki informatikai rendszerfejlesztő, rendszerszállító és rendszer integrátor vállalkozása évtizedes banki informatikában szerzett tapasztalataira építve jelen projekt keretei között egy rugalmasan alkalmazható és testre szabható pénzintézeti alap rendszer, számlavezetési rendszertechnológia és technológiai koncepció kialakítására vállalkozik.

A projekt 2013. január 4-én kezdődött és várhatóan 2014. május 31-én fejeződik be.

Szólj hozzá!

Címkék: informatikai fejlesztés banki informatika Capsys Kft BME Infokom

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr635337639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása