HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új gépek a K-FORM Kft-nél

2013.04.29. 12:33 eurOP

ÚSZT logo.jpgAz Új Széchenyi Terv „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázati kiírás keretében a K-FORM Kft 20 millió forint uniós támogatást nyert el szerszámkészítő gépek vásárlására a közel 65 millió Ft összköltségű projektjéhez.

A soproni K-FORM Szerszámgyártó és Kereskedelmi Kft. projektjének célja a meglévő gyártókapacitás szűk keresztmetszetének csökkentése és a technológiai fejlődés kihasználása.

A vállalkozásnál lévő elavult szikraforgácsoló helyett bonyolultabb munkadarabok elkészítésére is alkalmas CHMER szikraforgácsoló beszerzése vált szükségessé, amely technológiájának köszönhetően a termelékenység növekedhet.

A megrendelői igények a nagyobb méretű megmunkált darabok gyártását is igénylik, amely kielégítéséhez pedig az MDV 812-es maró megmunkáló központ beszerzését tette lehetővé a sikeres projekt.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A pályázata keretében a 64,5 millió Ft összköltségű projektjéhez 20 millió Ft támogatást nyert vállalkozás a szikraforgácsoló és a megmunkálóközpont beszerzését jelentő technológiai fejlesztést 2011. április 1-én kezdte meg és 2012. május 29-én fejezte be.

A fejlesztés eredményeként beszerzett gépek lehetővé teszik az új technológia révén bonyolultabb és nagy pontosságot igénylő munkadarabok gazdaságos elkészítését, összességében az átfutási idő rövidülését és ezzel a termelékenység növekedését.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: technológiafejlesztés Sopron K-FORM

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr945252458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása