HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Székhelyépítés Mezőtúron

2013.04.26. 18:20 eurOP

Több mint két és félmillió forint vissza nem térítendő és ugyanennyi visszatérítendő támogatást nyert el a Minerva-Kont Kft 6 millió forint összköltségvetésű fejlesztéséhez az Új Széchenyi Terv mikrovállalkozások számára kiírt pályázaton.

A mezőtúri Minerva-Kont Számviteli és Szolgáltató Bt. 2003-ban kezdte meg működését, majd 2010-ben Kft-vé alakulva folytatta elsősorban könyvelői tevékenységét. A vállalkozás három fő részére biztosít munkahelyet, ügyfélköre folyamatosan bővül. Vevőköre többnyire a helyi cégek közül kerül ki, de gyomaendrődi, tiszaföldvári és mezőberényi ügyfelekkel is rendelkeznek.


Ingatlanátalakítás.jpg

A beruházást megelőzően az iroda a cég székhelyén, egy családi ház egyik szobájában működött, azonban a létszámbővülés következtében a vállalkozás kinőtte régi helyét, így a további működéshez egy új könyvelőiroda kialakítása vált szükségessé, mely a székhely átalakításával valósult meg.

A GOP 2.1.1-11/M azonosító számú projekt keretében 2 680 314 Ft vissza nem térítendő és 2 680 314 Ft visszatérítendő támogatással, illetve 595 626 Ft önrésszel valósult meg az 5 956 254 Ft összköltségű ingatlan beruházás. A projekt 2012. június 18-án vette kezdetét és 2012. október 19-én zárult. A vállalkozás célja sikerült a fejlesztéssel, így a munkakörnyezet bővítése mellett a jól képzett munkatársakat is megtartották. A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: iroda székhely Mezőtúr

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr535248540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása