HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Cloud-alapú rendszert fejleszt a Kancellár.hu

2013.04.25. 16:51 eurOP

Kancellar.hu.pngKözel 95 millió forint uniós támogatást nyert el 210 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projektjéhez az információbiztonsági cég naplógyűjtő és elemzőrendszerének fejlesztésére.

A Kancellár.hu Zrt. Magyarország piacvezető információbiztonsági szakértője. A cég célja, hogy Magyarországon olyan színvonalú IT biztonságtechnikai modelleket építsen ki, amelyek megkönnyítik, hatékonyabbá, szervezettebbé teszik a felhasználó tevékenységét, növelik az egyéni és a globális IT biztonságot.

A projekt célja az NX-LOG4ensics (L4E) logmenedzsment alkalmazás továbbfejlesztése, amely magában foglalja a Professzionális hoszting szolgáltatás kialakítását, az NXL4E Cloud computing modul fejlesztéseit, Mobile NXL4E fejlesztésekkel mobil eszközök támogatását és Mobil GUI kialakítását, valamint Business Intelligence (BI) fejlesztéseket.

A projekt fő célkitűzése az L4E szoftver termék fejlesztésével egy olyan moduláris platform létrehozása, mely alkalmas ún. „cloud”-alapú működésre, mobiltelefonok naplózási folyamatainak támogatására, akár mobiltelefonról is, valamint üzleti intelligencia (BI) folyamatok széleskörű támogatására. Az L4E kizárólag funkcionalitást biztosít az ügyfelek számára az interneten keresztül, mintegy bérelt szolgáltatás.

A rendszer piacra jutása után egyszerű módon értékesíthető, hiszen maga a rendszer weben keresztül teszi lehetővé az ügyfeleknek a regisztrációt, nem kell vásárolni hardver-, szoftver-elemeket, vagy fizetni a költséges karbantartást. Az alkalmazás fizikai helye egy távoli adatközpontban található, a weben keresztül végzi a tevékenységet, ezen felül a szolgáltató tárolja az adatokat és üzemelteti a szervereket. A végfelhasználók tetszőleges internetes böngészővel, távolról érik el az alkalmazást.

Középtávon a jelenlegi banki és biztosítási piacok mellett a KKV szegmens elérése a Kancellár.hu célja mind hazai, mind nemzetközi piacokon. Ennek érdekében a jelenlegi értékesítési csatornák bővítésére, a direct sales mellett partner disztribúciós hálózat kiépítésére van szükség. Az Új Széchenyi Terv GOP 1.3.1-11/A „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson 94 833 670 Ft támogatást nyert, 210 741 490 Ft összköltségű fejlesztés 2012. január 1-én indult.

Szólj hozzá!

Címkék: biztonságtechnika informatikai fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr365246880

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása