HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Gyártási hibaüzenetek okostelefonra is

2013.04.18. 13:03 eurOP

Mix_r logo.gifA szegedi MIX-R Kft közel öt és félmilliós pályázati támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán új fejlesztésű elektronikus értesítési rendszerére, amellyel gyártási folyamatok nyomon követését könnyítik meg, minimalizálva a hibalehetőségeket. 

A MIX-R Elektronikai és Számítástechnikai Kft ma már 24. éve van jelen az informatikai piacon elsősorban ipari és mezőgazdasági alkalmazású PLC-PC alapú folyamatvezérlő rendszerek fejlesztésével, úgynevezett telephelyforgalmi programok készítésével és egyéb speciális alkalmazású szoftverek fejlesztésével. Magyarországon közel 400 referenciával rendelkeznek.

Ezen rendszerek alkalmazása során egyre szélesebb körben fogalmazódott meg a felhasználók részéről az az igény, hogy automatikusan generált értesítéseket kapjanak bizonyos meghatározott, illetve a felhasználók által definiált eseményekről. Az értesítés módja alapvetően e-mail, illetve SMS küldése lehet. Az értesítési körbe jelentős részben a jelenleg is rendelkezésre álló, megjelenítendő hibaüzenetek tartoznak, de ez kiegészülhet számos olyan kimondottan nem hibaeseménnyel (pl. gyártás kezdete, vége, a szokásosnál lényegesen hosszabb ciklusidő, feltűnően hosszú állásidő, stb.), melyekkel a menedzsment információ éhsége és a hatékony, gyors döntés előkészítés miatt szükség van. Az automatikus értesítések révén a rendszer üzemeltetői, a vállalkozás menedzsmentje gyakorlatilag online információkhoz jut, csökken az emberi intézkedések (elmaradásának) kockázata és hatékonyabb, magasabb színvonalú gyártás, üzemvitel elérése válik lehetővé.

uszt_logo.jpg

A 8 332 418 forint összköltségű fejlesztés megvalósításának, a fenti szolgáltatás nyújtásának ma már számos feltétele rendelkezésre áll. Tipikusan ilyenek pl. a szélessávú internetkapcsolat rendelkezésre állása, a mobil kommunikáció elterjedése és az egyre szélesebb körben alkalmazásra kerülő ún. „okos telefonok”.

Az Új Széchenyi Terv keretében nyert 5 416 071 forint vissza nem térítendő támogatás segítségével megvalósult projekt fő célkitűzése a rendszer kifejlesztésén, kialakításán túl az volt, hogy olyan szabályozott és definiált eljárások, folyamatok keletkezzenek, melyek az új ügyfelek csatlakoztatása esetén kerülnek alkalmazásra és a MIX-R Kft. részéről nyújtott magas színvonalú minőségi szolgáltatást garantálják.

Szólj hozzá!

Címkék: szeged innováció fejlesztés folyamatmenedzsment informatikai fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr935233123

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása