HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Képzéssel erősíti pozícióját a Tradenet Global

2013.04.16. 15:47 eurOP

Tradenet Global.jpgA Tradenet Global Szakképzés-szervezési Innovációs Nonprofit Kft 100%-os, közel 7,9 millió forintos támogatással fejleszti munkaerőpiaci szolgáltatásait Écsen.

A projekt keretein belül öt munkatársának képzésére kerül sor három tanfolyam keretében. A fejlesztés lehetőséget biztosít továbbá a szervezeti kapacitások és potenciálok felmérésére is, szervezetfejlesztési terv kidolgozására és megvalósítására a szervezeti hatékonyság növelése érdekében. A TÁMOP-2.6.2-12/1-2012-0082 azonosítószámú projekt során a Tradenet Global minőségirányítási rendszert fog bevezetni a munkaerő-piaci szolgáltatásaihoz kapcsolódóan, erősíti más civil szervezetekkel és a versenyszférával való együttműködését, valamint tanácsadási szolgáltatások igénybevételét is lehetővé teszi.

uszt_logo_5.jpg

A projekt eredményeként megvalósul majd a munkatársak képzése, készségeik fejlesztése, a cég szervezeti kultúrájának, szolgáltatásainak minőségének, hatékonyságának erősítése, valamint e TÁMOP projekt keretében kidolgozott sztenderdek bevezetése a munkaerő-piaci szolgáltatásokkal összefüggésben. A megvalósulás helyszíne a Nyugat-Magyarországi régió Pannonhalmi térségében található Écs település.

Az Új Széchenyi Terv TÁMOP-2.6.2-12/1 „Munkaerő-piaci szolgáltatást nyújtó civil szervezetek kapacitásának megerősítése - konvergencia régiók” című pályázati kiíráson 7 883 613 forintos támogatást elnyert fejlesztési projekt 2013. március 1-én vette kezdetét és várhatóan 2014. március 1-én fejeződik be.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás szervezetfejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr735229771

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása