HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Megújult a Plasticor folyamatmenedzsmentje

2013.04.03. 11:33 eurOP

Plasticor_1.JPGÚj termelésirányítási rendszert vezetett be a Plasticor Kft közel tizenhárom millió forint értékben, amelyhez 6,4 milliós támogatást nyert az Új Széchenyi Terv vállalati folyamatmenedzsment támogatására kiírt pályázatán.

A Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft-t 2004-ben Veszprémben alapították, családi vállalkozásként. A cég műszaki műanyag fröccsöntéssel foglalkozik, főként az elektronikai, autó-, bútor-, építő és szaniteripar részére. Termékeik felhasználói között több neves vállalat található, mint pl.: Suzuki, Audi, BMW, Bosch-Rexroth, Knorr, Electrolux, Philips. A vállalkozás nem szakította félbe beruházásait a szigorúbb gazdasági helyzetben sem: 2009 elején saját telephelyre költözött, mert ezzel biztosítva látta, hogy további megrendelésekre, új vevőkre tegyen szert.

A Plasticor Kft. számára az új termelésirányítási rendszer bevezetése a cég fejlesztése és a meglévő és leendő partnerek igényeinek maximális kielégítése érdekében vált szükségessé. A 12.812.000 forint összköltségvetésű beruházásban beszerzésre került a Partner.ERP rendszer szoftver és az üzemeltetéséhez szükséges PSD Enterprise szerver, valamint a Mobil.Partner rendszer szoftver, amely a két darab M3 SKY PDA mobileszköz és a ZEBRA GK420T Nyomtató203dpi üzemeltetéséhez szükséges.

A fejlesztés eredményeként megvalósulhatnak a Plasticor Kft. céljai a minőségi fejlődés, a költségmegtakarítás, a hatékonyabb, gyorsabb, precízebb munkavégzés az elégedett vevők kiszolgálása érdekében. A beruházáshoz a vállalkozás 6.406.000 forint támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv segítségével 2011 októberében.

 

Szólj hozzá!

Címkék: fröccsöntés termelésirányítás folyamatmenedzsment műanyagfeldolgozó

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr445190421

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása