HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Sikeres volt a nemzetközi EBCL-konferencia

2012.12.21. 17:34 eurOP

EBCL_logo.gifNagy sikerrel zajlott az Easy business blended learning nyitókonferenciája december 18-án Hajdúszoboszlón, majd a projekthez kapcsolódó első műhelymunka Berettyóújfalun 2012. december 19-én és 20-án.

Az Új Széchenyi terv támogatásával megvalósítandó projekt célja, hogy az EBC*L Magyarország Kft. pályázati partnerei – öt szlovák és román oktatási intézmény – számára konferenciák, szakmai műhelymunkák, közös tananyagfejlesztés és egy pilot-projekt keretében átadja az „Easy Business blended learning” oktatási tananyagot és képzési módszert. 

uszt_logo_2.jpg

A nyitókonferenciára érkező számos érdeklődő megismerkedhetett a projektben résztvevő szlovák és román partnerekkel, a két éves projekt főbb lépéseivel, tartalmával. Átfogó képet kaphatott az EBC*L nemzetközi és magyar szervezetéről, az Easy Business blended learning tananyagról, illetve a Quality Train minőségbiztosítási rendszerről. A Nyitókonferencia után, 2012. december 19-én és 20-án tartották Berettyóújfalun a projekt első műhelymunkáját, melyen a főpályázó és a szlovák, valamint román pályázati partnerek vettek részt.

A partnerek megismerkedhettek az Arany János Gimnáziumban folyó EBC*L munkával, az EBC*L tananyaggal, az EBBL (Easy Business Blended Learning) tanfolyami és vizsgáztatási rendszeréhez kapcsolódó teendőkkel és szabályozásokkal, az EBBL program használatával, valamint esélyegyenlőségi képzésen, illetve szupervízión vettek részt. A projekt sikeres elindulását a Nyitókonferencia és műhelymunka résztvevőinek pozitív visszajelzése bizonyítja.

A partnerek közötti találkozókra a következő két évben még minimum 5 műhelymunka, 2 partnertalálkozó és egy záró konferencia keretében kerül sor, legközelebb 2013 áprilisában találkoznak a 2. műhelymunka keretében, ahol a projekt további lépéseit és eredményeit beszélik át.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás ebcl

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr984976590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása