HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Easy business blended learning-konferencia Hajdúszoboszlón

2012.12.13. 13:00 eurOP

EBCL_logo.gifAz "Easy business blended learning" tananyag és oktatási módszer átadása című pályázat Nyitókonferenciája 2012 december 18-án kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón. A rendezvényen előzetes regisztrációt követően bárki ingyenesen részt vehet. Az érdeklődők megismerkedhetnek a projektben résztvevő szlovák és román partnerekkel, a két éves projekt főbb lépéseivel, tartalmával.

Átfogó képet kaphatnak az EBC*L nemzetközi és magyar szervezetéről, az Easy Business blended learning tananyagról, illetve a Quality Train minőségbiztosítási rendszerről. 

A konferencián résztvevő nem pályázati partnerek a konferencia után jelezhetik esetleges igényüket valamely fenti rendszer, tananyag iránt. 

A TÁMOP-2.2.4-11/1-2011-0008 pályázat keretében megvalósítandó projekt célja, hogy az EBC*L Magyarország Kft. pályázati partnerei – öt szlovák és román oktatási intézmény – számára konferenciák, szakmai műhelymunkák, közös tananyagfejlesztés és egy pilot projekt keretében átadja az „Easy Business blended learning” oktatási tananyagot és képzési módszert.

uszt_logo_2.jpg

A pályázat keretében a főpályázó és az öt partnerintézmény a helyi igényeknek megfelelő oktatói képzést is kidolgoz majd, „Train the trainer” néven, melyet a projekt eredményeképpen a magyar Felnőttképzési Akkreditációs Testületnél akkreditálnak. A „Train the trainer” program segítségével a partnerek további oktatási intézmények dolgozóinak tudják majd átadni a projekt során megszerzett tudást, és jelentős multiplikációs hatás érhető el.

A Nyitókonferenciára a meghívót ide kattintva töltheti le, illetve megtalálja a www.ebcl.hu honlapon, további tájékoztatással és a regisztrációs lappal együtt, melynek kitöltésével és elküldésével vehet részt a konferencián. A nyitókonferencia célja a pályázat bemutatása. A nyitókonferencia után a pályázati partnereken felül, a projekt keretein kívül is bármely intézmény/cég érdeklődhet az EBC*L magyarországi rendszer, az Easy Business Blended learning oktatási tananyag, képzési módszer adaptálása, a „Train the trainer” oktatói képzés, illetve a „Quality Train” szakképzés területére adaptált minőségbiztosítási program iránt.

Szólj hozzá!

Címkék: oktatás konferencia ebcl

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr124963543

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása