HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új informatikai rendszer a Ju-Re Office-nál

2012.11.30. 09:26 eurOP

logo_1.JPG8,85 millió forint támogatást nyert informatikai fejlesztéséhez a Ju-Re Office Kft a „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” programban az Új Széchenyi Terv keretében.

A budapesti cég fő profilja a vagyonértékelés, elsősorban hitelfedezetekhez szükséges ingatlanértékelések, valamint építőipari szakértői vélemények készítése.

A 22.141.000 forint összköltségvetésű projektben beszerzett eszközök nagyban segítik a vállalkozás versenyképességének növelését. Az eszközrendszer egymásra épülő  elemei (Kioszk frame és engine) biztosítják az iroda ingatlanportfóliójából az egyedi igények szerinti leválogatás lehetőségét (pl. adott helyhez adott távolságra eső ingatlan, adott paraméterű szobák, szintek, felszereltség, stb). A könnyen kezelhető ergonomikus érintőfelületen a vásárlók maguk is elvégezhetik a keresést. A felület az eltárolt konfigurációk széles választékát biztosítja átalakítható, testre szabható módon. E mellett, ha nincs aktuálisan felhasználói interakció, akkor marketing üzemmódba vált és a bekonfigurált ingatlanismertetőket vagy slide show-kat mutatja be.

uszt_logo_1.jpg

A termék alkalmazásával elérhető az adatbázisban szereplő ingatlanok egyedi, vevő általi keresése, ezáltal piacélénkítő hatással van az adott üzletre. A 22,14 millió forint összköltségvetésű beruházáshoz 8.856.400 forint támogatást nyertek az Új Széchenyi Terv segítségével.

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlanértékelés informatikai fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr474939009

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása