HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Korszerűbb technológia a Balaton-Coop üzleteiben

2012.11.26. 19:27 eurOP

45eda_Coop_logo_master_copy.jpgKözel 20 millió Ft vissza nem térítendő támogatást nyert az Új Széchenyi Terv pályázatán a Balaton-Coop Kereskedelmi Zrt. A mintegy 50 millió Ft összköltségvetésű beruházásból elektronikus bolti berendezéseket vásároltak siófoki üzletükbe.

A Balaton-Coop Kereskedelmi Zrt. élelmiszerüzleteket üzemeltet Siófokon és környékén. Az 1999-ben alakult magyar tulajdonú cég  folyamatos műszaki fejlesztéssel, az árukínálat bővítésével és az alkalmazottak képzésével igyekszik megtartani piaci pozícióját a multinacionális versenytársak mellett. Ezért volt kulcsfontosságú a siófoki és környékbeli üzletek felújítása, az üzletek eladóterének bővítése és az árukínálat szélesítése.

Többéves tárgyalás eredményeként a társaság résztulajdonosa lett a városközpontban felépült bevásárló központnak, ahol a cég saját tulajdonába kerülő területen élelmiszerüzletet nyitott. A szupermarket eszközeinek megvásárlására, informatikai fejlesztésre, bolti berendezések vásárlására mintegy 100 millió Ft-ot fordított.

balaton_coop_siofok.jpg

A Balaton-Coop Zrt. az ABC üzletben bevezetésre került bolti irányítási és informatikai rendszerre, valamint hűtött kereskedelmi bútorokkal való berendezéséhez igényelt és nyert vissza nem térítendő támogatást. Az ABC üzemeltetésével a Zrt. 28 új munkahelyet teremtett, a társaság az üzletet hazai üzletlánc részeként üzemelteti.

A fejlesztések nem csak a vállalkozás versenyképességének növelését, és piaci pozíciójának erősítését segítették, de a térség foglalkoztatottságának is növeléséhez is hozzájárultak. A projekt 2011. augusztus 30-án kezdődött és 2012. június 14-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés Balaton Coop Balaton-Coop

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr324926981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása