HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Informatikai fejlesztés a Bimbó Kft-nél

2012.05.02. 14:26 eurOP

Az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázata keretében a BIMBÓ Vas-Műszaki Kereskedőház Kft. közel 6,8 millió Ft támogatást nyert el a 13,5 millió Ft összköltségű informatikai projektjére.

A Bimbó Vas-Műszaki Kereskedőház Kft. 1994-ben alakult, fő profilja a vas-műszaki cikkek nagykereskedelmi értékesítése barkács- és mezőgazdasági boltok, valamint ajtó- és ablakgyártók részére. A jelenleg 20 főt foglalkoztató cég az évek során folyamatos fejlődésen ment keresztül, bővült a létszám és a forgalom is.

A további fejlődés érdekében került sor a komplett számítógépes raktározási, készletnyilvántartó és könyvelő rendszer kicserélésére egy sokkal hatékonyabb és minden téren korszerűbb, modernebb és gyorsabb programmal. A raktári munkát kézre erősíthető csuklóterminálok, az irodai munkát pedig a sokrétű, könnyen kezelhető és átlátható moduláris számlázó, rendelő és nyilvántartó rendszer teszi hatékonyabbá. Továbbá bevezetésre került a szoftver kiegészítő része a webportál, amin keresztül az ügyfelek könnyen és hatékonyan tudják leadni mindennapi rendelésüket.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.2.1-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázatának köszönhetően Kecskeméten a Halasi út 12. szám alatt valósította meg a vállalkozás a 13 556 700 forint összköltségű beruházását, amelyhez 6 778 350 Ft támogatást nyert el.

A nagyszabású fejlesztés eredményeként, az átláthatóbb és részletesebb kimutatásoknak köszönhetően nagyfokú költségcsökkentés, az értékesítésben található számos új funkció, pl. a webportál segítségével pedig számottevő bevétel növekedés érhető el.

Az informatikai fejlesztés 2011. szeptember 20-án vette kezdetét és 2012. február 15-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: kecskemét bimbó informatikai fejlesztés vas műszaki cikkek

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr964484307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása