HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Egyedi fejlesztésű üzleti szoftverek a KKV-szektornak

2012.04.03. 12:20 eurOP

A Woodpecker Software Kft. 15.878.900 Ft uniós támogatást nyert el az innovációs tevékenységének finanszírozására az Új Széchenyi Terv keretében. A támogatásnak köszönhetően az egyedi igényekre szabott, hatékony üzleti szoftver-megoldások a KKV-k számára is egyre gyorsabban elérhetővé váltak. A pályázat összköltsége 35 286 475 Ft volt.

A KMOP-1.1.4-09-2009 "Vállalati innováció ösztönzése" pályázaton elnyert támogatásnak köszönhetően a cég óriási lépést tehetett meg a kutatás-fejlesztés területén. Kitűzött célja volt, hogy egyedi szoftverfejlesztési tevékenysége során kiforrott egyedülálló technológiáját és az ehhez kapcsolódó módszertanát tovább fejlessze, elősegítve ezzel, hogy a kkv-szektorban szereplő vállalkozások számára gyorsabban lehessen igazán az egyedi igényekre szabott, hatékony üzleti szoftver-megoldásokat szállítani.

A projekt sikeres lezárásának alkalmából 2012.03.30-án Gerevich János, a cég ügyvezetője örömmel foglalta össze a projekt eredményeit a munkatársaknak. Ismertette a megvalósult fejlesztések részleteit, elemezte az eredmények szerepét a WPgenerátor hatékonyabbá válásában, végül pedig konkrét esettanulmányokon keresztül bemutatta, milyen kedvezően hatott már eddig is a kkv ügyfelek hatékonyságára az, hogy egy valóban rájuk szabott szoftverhez juthattak hozzá.  

A Woodpecker hitvallása szerint egy igazán jó szoftver növeli a hatékonyságot, átláthatóságot teremt a cég-struktúrában, tervezhetőséget eredményez, racionalizálja az erőforrások felhasználását és hosszú távú stratégiai döntések meghozatalában segíti a vezetőket. Végeredményben tehát hasznot hajt a cégnek.

„Cégünk – ahogy eddig is, ezután is – küldetésének érzi, hogy a kis- és középvállalkozások is minél könnyebben hozzájuthassanak a számukra ideális szoftveres megoldásokhoz.” - emelte ki a záró rendezvényen Gerevich János, a cég ügyvezetője.

Az elnyert támogatás nagy mértékben hozzásegítette a Woodpecker Software-t ahhoz, hogy továbbra is ezen az úton járhasson.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: kkv szoftverfejlesztés woodpecker software

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr824360941

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása