HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Vállalati folyamatmenedzsment a LAB-COMP-nál

2012.03.19. 12:17 eurOP

Az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázatán a Lab-Comp Kft. 3,8 millió forint uniós támogatást nyert el a 9,5 millió Ft összköltségű projektjéhez.

A Lab-Comp Szerviz Kft. kromatográfiás és laboratóriumi műszerek forgalmazásával és szervizelésével foglalkozó vállalkozás, amelyet 1989-ben öt, korábban gázkromatográfok és számítógépek javítását és karbantartását végző magánszemély alapított.

A cég fejlődése, bővülő tevékenységei, szaporodó megrendelései mára már elengedhetetlenné tették a vállalati folyamatmenedzsment rendszerek bevezetését, amely egy sikeres pályázat keretében valósulhatott meg.

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.5-11 pályázati kiírásának köszönhetően a Lab-Comp Kft. a 9 506 000 Ft összköltségű projektjéhez 3 802 400 Ft vissza nem térítendő támogatást nyert el, amelyből Microsoft Dynamics NAV 2009 licenc informatikai rendszerek és egy HP ProLiant DL380 G7 server került beszerzésre, illetve a rendszer oktatása mellett bevezetési szolgáltatások igénybevétele történt meg.

A vállalati folyamatmenedzsment rendszerek bevezetését jelentő fejlesztés 2011. szeptember 21-én vette kezdetét és 2011. december 31-én zárult.

A cég a vállalati CRM, az értékesítési, gyártási terület, a kontrolling és döntéstámogatás, a beszerzési, logisztikai, pénzügyi, valamint számviteli terület elektronikus rendszereinek bevezetésétől tevékenységének, adminisztratív munkájának hatékonyságjavulását várja. A rendszerek használata továbbá hozzájárul a megalapozott vezetői döntések időben történő meghozásához is.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: crm vállalati folyamatmenedzsment lab comp

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr364325624

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása