HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Kiskunsági-Coop: a jobb szomszéd

2012.02.18. 18:04 eurOP

A Kiskunsági-Coop Zrt. 7,6 millió forint támogatást nyert el bolti és irodai eszközök beszerzésére az Új Széchenyi Terv „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázati kiírásán. Az 1999-ben alapított, főtevékenységeként élelmiszer-kereskedelmet végző vállalkozás két város, Kunszentmiklós, Szabadszállás, és három község, Kunadacs, Tass, illetve Kunpeszér területén működik.

A társaság piaci részesedése a működési területén 40-50 % körül alakul, fő beszállítója az Alföld Pro-Coop Zrt, de a helyi és környékbeli pékségek és kisebb szállítók is ellátják áruval üzleteiket. A cég tevékenységi köréből adódóan a dolgozók jelentős hányada nő, 2010-ben 105 foglalkoztatottból 89 fő tartozott a szebbik nemhez.

A projekt célja a korszerű kereskedelmi, irányítási és értékesítési technológiák bevezetése volt az üzletekben a hatékonyság, a vásárlási körülmények és a munkakörülmények javítása érdekében.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” című pályázatának köszönhetően így a működési területen lévő települések üzleteiben megvalósulhatott a 19 millió forintot meghaladó összköltségű eszközbeszerzési fejlesztés, amelyhez a cég 7 608 852 Ft támogatást nyert el.

A projekt keretében a kapott támogatásból hűtők, mérlegek, pénztárgépek mellett új számítógépek, monitorok beszerzésére került sor.

A fejlesztés eredményeként az egyre élesedő piaci versenyben a Kiskunsági-Coop vásárlóit meg tudja tartani, más célcsoportokat is elérhet, megőrizheti a vállalat eredményességét, stabilitásának fenntartását.

A technológiai beruházást jelentő fejlesztés 2011. szeptember 16-án vette kezdetét és 2011. december 15-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: bolt kunszentmiklós eszközbeszerzés kiskunsági coop

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr364130270

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása