HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Megújult a NetPincér

2012.02.15. 18:15 eurOP

A „Vállalati innováció ösztönzése” című pályázati kiíráson a Viala Kft. 36 121 000 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Netpincér online éttermi rendszer fejlesztésére.

A projekt keretében kialakított megoldás legfontosabb tartalmi újdonsága, hogy az ún. felhő szerkezet segítségével az eddig szigetszerűen működő rendszerek háttérerőforrásai jobban kihasználhatóvá, a hardver erőforrások skálázhatóvá váltak, a korábbi e-kereskedelmi funkciók kiegészültek, s ennek eredményeképpen a felhasználó éttermek számára kínált funkciók lefedik egy szektor-specifikus vállalatirányítási rendszer teljes elvárt funkcionalitását.

A funkcionális skálázható megoldás lehetővé teszi, hogy a felhasználók ugyanazt a rendszert használják attól függetlenül, hogy a NetPincér gyűjtőportált, vagy éppen egyetlen étterem honlapját látogatják. A rendszerben lehetséges, hogy az étterem saját honlapján ugyanúgy integráltan legyen igénybe vehető például az étlapról rendelés, az elvitelre rendelés, az asztalfoglalás, mintha magán a NetPincér gyűjtőportálon tartózkodnánk. Az étterem ezáltal nem csak egy rendelési rendszerhez, hanem saját karbantartott weboldalhoz is hozzájut a szolgáltatás keretén belül.

Az új NetPincér portáljai, illetve az egyes országok felhasználói számára mostantól elérhetővé válnak az egyedi (pl. VIR) funkciók is a különböző nyelveken.

A projekt eredményeként megújult NetPincér lehetővé teszi, hogy a vállalkozás több EU tagországra is kiterjedő tevékenységét, a bővülő forgalom hatékony kiszolgálása mellett is a megszokott színvonalon folytassa és szolgáltatásai körét jelentős mértékben fejlessze az ügyfélkör folyamatos szélesítése érdekében.

A 80 millió forint összköltségű projekt 45 %-os támogatási arány mellett a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) 1.3.1-09/A pályázatán nyert 36 millió Ft támogatást. A fejlesztés 2009. július 1-én vette kezdetét és 2011. október 31-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: innováció fejlesztés netpincér.hu

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr524114307

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása