HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Munkahelyteremtés és technológiafejlesztés Jászberényben

2012.01.19. 12:41 eurOP

Az Új Széchenyi Terv keretében az Autoelektro Kft. 18 millió Ft támogatást nyert el fröccsöntő és háromdimenziós mérőgépek beszerzésére.

Az Autoelektro Kft. gépjárműipari és elektronikai egységeket gyártó vállalkozás, amely könnyűipari szerelő tevékenységében hatékonyan ötvözi a modern technológiákat a manuális módszerekkel. Az igényes technológiai folyamatok biztos hátterét a szakértelem, az évtizedes tapasztalat, a korszerűség és a folyamatos fejlesztés adja.

A cég 2011-ben egy újabb jelentős fejlődési állomáshoz érkezett, hiszen vevőik 20%-al növelték a megrendelések állományát, az Audi például megduplázta a tavalyi évi rendelését. Ahhoz, hogy a vevői igényeket maximálisan ki tudják elégíteni, szükségessé vált két új fröccsöntő gép, valamint egy háromdimenziós mérőgép beszerzése.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/A pályázata keretében a 45 millió Ft összköltségű projektjéhez közel 18 millió Ft kapott támogatásból a vállalkozás 2 db Victory 330/80 Tech típusú fröccsöntő gépet és egy Vertex 251 UC típusú mérőgépet vásárolt. A technológiai fejlesztés 2011. március 16-án vette kezdetét és 2011. szeptember 13-án zárult.

A fejlesztés eredményeként beszerzett fröccsöntő gépek sokkal gazdaságosabban működtethetőek és sokkal több termék legyártására alkalmasak ugyanazon idő alatt, mint elődeik. A 3 dimenziós mérőgéppel szintén a megnövekedett vevői igényeket tudja kielégíteni a cég, mivel minden terméknél alapvető elvárás már a termékaudit. Ezzel jelentős költség- és időmegtakarítás nyerhető, mivel a külsős cégek drágán dolgoznak ezen a téren. Az Autoelektro Kft. a projekt keretében foglalkoztatás bővítést is megvalósít, így legalább 6 fővel (3 férfi, 3 nő) tudja létszámát növelni.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: technológiafejlesztés jászberény úszt autoelektro

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr703589905

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása