HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új egészségközpont Szombathelyen

2012.01.03. 16:43 eurOP

Az Új Széchenyi Terv pályázata keretében a Convention Budapest Kft. közel 22 millió Ft támogatást nyert el a 61 millió forintot meghaladó összköltségű egészségturisztikai projektjéhez.

A Convention Budapest Bt. 1995-ben alakult, majd 1996 közepétől Kft. társasági formában működő, fő profilját tekintve orvos-konferenciák szervezésével foglalkozó vállalkozás. A cég szervezi különböző témákban a ma Magyarországon megrendezésre kerülő egészségügyi-szakmai konferenciák meghatározó részét az orvosokkal való kiterjedt és jó kapcsolatának köszönhetően.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/B „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázatának köszönhetően Szombathelyen, a Sorok utca 24-25. szám alatt valósította meg a vállalkozás 61,5 millió Ft összköltségű egészségturisztikai beruházását, amelyhez 21 522 986 Ft támogatást nyert el.

A legmodernebb eszközökkel felszerelt magánrendelő általános és esztétikai bőrgyógyászati profillal, valamint ultrahang-diagnosztikával indul, majd tevékenységét reumatológiával, nőgyógyászattal és uro-andrológiával fejleszti tovább.

A Martinus-Medicus Egészségcentrum kialakítását jelentő komplex vállalati technológiai fejlesztés 2011. április 5-én vette kezdetét és 2011. december 15-én zárult.

Az új egészségügyi központ alkalmas lesz egészségturisztikai célok elérésére, valamint továbberősítheti Szombathely város regionális vezető egészségügyi ellátó szerepét.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: szombathely egészségcentrum martinus medicus

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr23516836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása