HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Információs technológiafejlesztés a Győri Autóközpontnál

2011.12.14. 17:29 eurOP

Az Új Széchenyi Terv pályázata keretében a Győri Autóközpont Zrt. 2,3 millió Ft támogatást nyert el CRM rendszer és értékesítési modul bevezetésére.

A Győri Autóközpont Zrt. 1970 óta működik, jelenleg egy 35 főt foglalkoztató, magántulajdonban lévő vállalkozás, amelynek alaptevékenysége a Mercedes-Benz típusú személy- és tehergépjárművek javítása, illetve a Suzuki járművek értékesítése, karbantartása, javítása és alkatrész ellátása.

A fenti alaptevékenységeken túlmenően foglalkoznak használt járművek értékesítésével, karambolos járművek karosszéria és fényezés javításával, valamint a következő kapcsolódó szolgáltatásokkal: környezetvédelmi mérés, hatósági műszaki vizsgáztatás, gumiszerelés és javítás, járműmosás, és tachografok illesztése.

Az Új Széchenyi Terv keretében támogatást nyert projekt célja – a jármű értékesítőket és javítókat rendkívül sújtó gazdasági nehézségek ellenére – a társaság életben tartása, illetve további fejlesztése, a munkahelyek megőrzése volt. A fejlesztés alapvetően két területet érintett: a járműértékesítést és az internetes alkatrész értékesítést.

A fejlesztés eredményeként a járműértékesítést támogató szoftver és a hozzá tartozó CRM rendszer kialakításával a cég az új és használt járműértékesítés hatékonyságát tudja növelni. Az ügyfélkör megtartása és bővítése mellett pedig az aktuális események, akciók, rendezvények naprakész kezelése, az elektronikus ügyiratkezeléssel kiegészítve az értékesítéssel és ügyfelekkel kapcsolatos dokumentumok gyors és megbízható kezelése, tárolása is lehetővé vált.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.2.1-11-2011 pályázata keretében a vállalat 4 656 826 Ft összköltségű projektjéhez 2 328 416 Ft támogatást nyert el az információs technológiai fejlesztésre, amely 2011. szeptember 11-én vette kezdetét és 2011. október 28-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: eu pályázat győri autóközpont

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr603463563

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása