HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Innovációs fejlesztés a Delta System Kft-nél

2011.11.26. 11:38 eurOP

Új Távfelügyeleti és Távvezérlő Rendszert (TTR) hozott létre a Delta System Kft. 61 713 189 Ft uniós támogatással a „Vállalati innováció támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson nyert közel 140 millió forintos projektjével.

A Delta System Kft. több mint tizenöt éve fejleszt és üzemeltet összetett, nagy kiterjedésű üzleti kommunikációs rendszereket.

A Távfelügyeleti és Távvezérlő Rendszer Szerviz Központból (TSZK) és Multifunkcionális Távvezérlő/Távfelügyeleti Modulokból (MTM) áll. Elemei egymással és a felügyelt berendezésekkel titkosított IP VPN hálózaton (Ethernet, 3GSM, Wifi) tartják a kapcsolatot. A berendezések távfelügyelete, távvezérlése történhet a legkülönfélébb távközlési interfészeken, de akár az energia ellátásuk szabályozásával is.
 
A rendszer a felhasználóival kétirányú kapcsolatot képes biztosítani interneten (web, e-mail), illetve távközlési szolgáltatásokon keresztül (IVR), alapfunkciója mellett pedig fejlett távközlési képességekkel is rendelkezik, amire az ügyfelekkel való kapcsolattaráson túl további szolgáltatások alapozhatóak.

A KMOP 1.1.4-08/1 Vállalati innováció támogatása című pályázat keretében megvalósult innovációs fejlesztés 2009. március 1-én vette kezdetét és 2011. október 26-án zárult.

A projekt eredményeként létrejött Távfelügyeleti és Távvezérlő Rendszer a legkülönfélébb technológiák nagy távolságból történő, költséghatékony vezérlésére és folyamatos felügyeletére alkalmas. Potenciális felhasználóinak jelentős költség megtakarításokat eredményezhet a jobb minőségű szolgáltatás biztosítása mellett.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: innováció fejlesztés delta system

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr143412851

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása