HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új irodát nyitott Szegeden az Alföld-Expert Kft.

2011.10.28. 19:09 eurOP

Az Alföld-Expert Kft. 3 825 000 forint visszatérítendő és ugyanennyi vissza nem térítendő uniós támogatást nyert a Mikrovállalkozások fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 8,5 millió forint összköltségvetésű beruházásból saját tulajdonú iroda került kialakításra.

A vállalkozás alapvető tevékenysége az igazságügyi gépjármű-szakértés, gépjárművekkel kapcsolatos műszaki problémák szakértői vizsgálata – főként hatósági kirendelésre. A Kft. nagy ismeretséggel és szakmai munkáját tekintve elismertséggel rendelkezik Csongrád megyében a bíróságokon és rendőrkapitányságokon.

A fejlesztési beruházás keretében a 6723 Szeged, Csuka utca 25./B földszint I. szám alatt található új irodahelyiségként működő ingatlan került megvásárlásra.

A 8,5 millió forintos összköltségvetésű beruházásból kialakított saját tulajdonú irodával egyrészt a vállalkozás legfőbb működési feltétele lett biztosítva, másrészt az újonnan kialakított iroda tovább emeli a cég színvonalát azáltal, hogy mind a régi, mind az új ügyfeleit egy tágasabb, új és kellemes környezetben tudja fogadni.

Az irodahelyiség megvásárlását jelentő beruházás 2011. július 1-én vette kezdetét és 2011. augusztus 30-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: iroda alföld expert

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr303348569

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása