HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

BioHair fodrászszalon kialakítása Győrben

2011.10.17. 14:06 eurOP

Uniós támogatással hozta létre a Remida-Bio Kft. a BioHair hálózat győri fodrászszalonját a Győr Plázában, ahol modern és kellemes környezetben várják kedves vendégeiket.

A Remida-Bio Kft. az Új Széchenyi Terv keretében pályázatot nyújtott be a Mikrovállalkozások fejlesztése pályázati konstrukcióban és pályázatával 4 millió Ft vissza nem térítendő és 4 millió Ft visszatérítendő támogatást nyert el 9 milliós összköltségvetésű beruházásához.

A BioHair hálózat, mely jelenleg 16 üzlettel rendelkezik Magyarországon, egy standardizált fodrász szolgáltatást foglal magában csak és kizárólag természetes anyagok felhasználásával és az erre a termékekre kiképzett, vizsgáztatott szakemberek foglalkoztatásával.

A Remida-Bio Kft. beruházásának célja a BioHair hálózat győri beindítása volt, amely a Győr Pláza területén a 81. számú üzlet kialakításával, valamint 6 fő foglalkoztatásának felvállalásával hozza el ezt a fajta szolgáltatást a megyeszékhelyre.

A koncepció lényege, hogy olyan fodrászszalon-hálózat jöjjön létre, ahol egy időben számos vendég kiszolgálása valósul meg időigényes szolgáltatások nyújtása nélkül, azonos minőségben, vendégbarát árakon és azonos, jól felismerhető design környezetben kizárólag természetes és bio szépségápolási anyagok használatával.

Az Új Széchenyi Terv pályázata keretében a győri Biohair fodrászszalon kialakítását jelentő fejlesztés 2011. május 20-án vette kezdetét és 2011. május 31-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: fodrászat biohair

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr773309304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása