HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Gyártástechnológiai fejlesztés Móron uniós támogatással

2011.09.23. 17:23 eurOP

A móri Rejlek Metal & Stamping Kft. az Új Széchenyi Terv „Vállalatok komplex technológiai innovációjának támogatása” elnevezésű pályázata keretében 834 millió Ft összköltségű projektjével mintegy 371 millió Ft támogatást nyert el komplex technológiai innovációt jelentő fejlesztésre.

A REJLEK Metal & Stamping Kft. különféle autóipari és szórakoztató elektronikai termékek fém alkatrészeinek préseléses technológiával történő előállításával, továbbá ezen termékek felületkezelésével és összeszerelésével foglalkozik.

A projekt keretein belül a vállalat profilbővítése valósul meg azáltal, hogy a jelenlegi termelési eljárások - úgymint préselés/sajtolás, felületkezelés lakkozással, illetve szitafestéssel, valamint automataszerelés - egy új gyártástechnológiával, a lézerhegesztés eljárással egészül ki.

A projekt hozzájárul a társaság jelenlegi állományi létszámának megtartásához, továbbá új munkahelyek kialakítását is lehetővé teszi a társaság stabilitásának folyamatos fenntartása, valamint a folyamatos fejlesztés és fejlődés mellett.

Alapvető célkitűzés továbbá, hogy a REJLEK Metal & Stamping Kft. a nagy járműipari vállalatoktól történő kutatás-fejlesztési és innovációs kompetenciák átvételével, valamint K+F tevékenysége eredményeinek felhasználásával növelje termelési volumenét, kapacitását és hatékonyságát, s mindezek segítségével hosszú távú stratégiai partnerré váljon.

A vállalat projektje 2011. április 4-én vette kezdetét és várhatóan 2013. április 3-án zárul.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.
 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr533251523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása