HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Fogászati csúcstechnológia uniós forrásból

2011.09.02. 14:08 eurOP

Fogászati rendelőjének technológiai fejlesztését valósította meg az Expertdent Kft. Mosonmagyaróváron, ahol modern és kellemes környezetben várják betegeiket.

Az Expertdent fogászat a minőségi fogászati ellátás mellett elkötelezett, a legkorszerűbb berendezésekre és metódusokra alapozva működő rendelő, amely középpontjában az implantológia áll.

A legújabb implantációs és csontaugmentációs trendek megismerésére és alkalmazására nagy hangsúlyt fektető rendelő két rendelőhelyiségében három széken van lehetőség implantológiai, fogászati és dentálhigiéniai kezelések folytatására, s a város több kisebb fogászati rendelője is küld hozzájuk betegeket panoráma röntgenfelvételek készítése céljából.

Az implantológiai tevékenység indokolta az újabb technológiai fejlesztést, egy CT berendezés beszerzését, ugyanis korábban számos esetben szükség volt a betegek átirányítására egy-egy ilyen felvétel készítése miatt. A városban azonban korlátozott mértékben volt erre lehetőség, így emiatt a kezelési tervek és árajánlatok elkészítése időben elhúzódott.

Az Új Széchenyi Terv „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű pályázat keretében a 27,4 millió Ft összköltségű projektjével közel 11 millió Ft támogatást nyert el az EXPERTDENT Kft. a 3 D röntgenkészülék és a csontpótlásokhoz használandó sebészeti műszer beszerzését jelentő technológiai fejlesztésre, amely 2011. június 1-én vette kezdetét és 2011. június 6-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: fogászat expertdent

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr633197752

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása