HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Technológiafejlesztés a Perametal Kft-nél

2011.08.29. 12:30 eurOP

Fémmegmunkáló gépek beszerzése valósult meg uniós támogatással az Új Széchenyi Terv pályázatának köszönhetően növelve a vállalkozás versenyképességét az európai piacon. A Perametal Kft. magyar magánszemélyek tulajdonában lévő, dinamikusan fejlődő vállalkozás, amelynek fő profilja precíziós gépalkatrészek, nagypontosságú, tűrt alkatrészek kis és közepes szériában történő gyártása.

A termelés 90%-át nyugat-európai vállalatok igényeinek kielégítése képviseli, akikkel hosszú évek óta stabil partnerkapcsolat épült ki.

A növekvő megrendelési állomány kiszolgálása tette szükségessé új megmunkáló gépek üzembe állítását, melyek gyorsabb és pontosabb alkatrészgyártást tesznek lehetővé, növelve ezzel a cég versenyképességét az európai piacokon.

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése című pályázat keretében került sor 2 db HAAS gyártmányú CNC függőleges megmunkálóközpont (VF-2HE és VF-3HE) beszerzésére.

A sikeres pályázattal lehetőség nyílik a megrendelések rövidebb határidőre és magasabb minőségi színvonalon történő teljesítésére, valamint a megrendelési állomány növelésére.

A projekt keretében közel 9 millió Ft támogatási igénnyel valósult meg a megmunkálóközpontok beszerzése, a fejlesztés 2011. március 21-én vette kezdetét és 2011. június 30-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: perametal

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr763187652

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása