HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Hangtechnikai fejlesztés a Klemm Concert-nél

2011.08.05. 12:37 eurOP


A hang-, fény és színpadtechnikával foglalkozó vállalkozás európai uniós támogatásnak köszönhetően új hangtechnikai eszközökkel nyújthatja a jövőben is világszínvonalú szolgáltatásait.

A neves magyar rock együttes, a Prognózis zenekar alapító tagja, Klemm Ervin által több mint 25 éve életre hívott vállalkozás, a névadó művészeti-műszaki irányítása alatt az elmúlt két évtizedben kisvállalkozásból komoly eszközparkkal rendelkező vállalattá alakult.

A kezdetekben kizárólag a saját koncertek hangosításával foglalkozó magánvállalkozást a folyamatos technikai fejlesztések révén egyre több külső megrendelő kereste meg. Mára pedig a világ legnagyobb élő zenei legendáinak biztosítanak magyarországi koncertjeiken hozzájuk méltó kimagasló színvonalú hangosítást, hogy csak Sting, Santana, Roxette, Joe Cocker vagy a Metallica Puskás Ferenc stadionban tartott koncertjét említsük az elmúlt egy évből.
A cég filozófiájához híven továbbra is meg kíván felelni a piac minden szegmensében megfigyelhető gyors fejlődésnek. Szolgáltatásaik magas színvonalához, és ügyfeleik bizalmának megőrzéséhez csak kellően képzett, rugalmas és minden kihívásra készen álló stábbal, valamint természetesen kiváló minőségű berendezésekkel lehet eljutni.
Ennek érdekében került sor az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Programjának (KMOP) „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű pályázatának köszönhetően új, francia gyártású L-Acoustics termékek megvásárlására.

A projekt keretében 20 millió Ft támogatási igénnyel hangsugárzó és mélysugárzó berendezések, továbbá végerősítők beszerzését valósította meg a Klemm Concert Kft. A fejlesztés 2011. március 30-án kezdődött és 2011. április 21-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: klemm concert

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr483127835

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása