HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Építőipari gépbeszerzés uniós forrásból

2011.07.25. 18:02 eurOP

Földmunkagépek beszerzése valósult meg európai uniós társfinanszírozással az Integrál Építő Zrt-nél. Az építőipari fővállalkozással és kivitelezéssel foglalkozó 28 éves részvénytársaság a dél-alföldi régió egyik meghatározó építőipari vállalkozása.

Évről évre kiegyensúlyozottan gazdálkodik, árbevétele folyamatosan nő, ahogyan a foglalkoztatottak száma is.  Mind a magas-, mind a mélyépítésben többéves szakmai rutinnal rendelkezik: középületek, sportcsarnokok, kiemelkedő városképi jelentőségű és műemléki épületek, útépítési, valamint szennyvíz csatornázási munkák fűződnek a nevéhez.

A cégvezetés szerint a modern, tudásalapú gazdaságban a versenyképesség egyik legfontosabb eszköze az innovatív magatartás és a fejlett technológiai- és alapanyagbázis. Ennek megvalósítása érdekében nyújtották be pályázatukat is a Gazdaságfejlesztési Operatív Program (GOP) „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű kiírására.

A sikeres pályázat során az Integrál Építő Zrt. közel 50 millió Ft összköltséggel, mintegy 20 millió Ft támogatási igénnyel gépek (kotró-rakodó, minikotró, csúszókormányzású univerzális rakodó, úthenger) beszerzését valósította meg. A fejlesztés 2011. június 1-én indult és június 8-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: építőipar integrál építő zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr133117743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása