HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Vállalkozásfejlesztés a HORBER Kft-nél

2011.07.15. 14:33 eurOP

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1/M-2011 Mikrovállalkozások fejlesztése elnevezésű pályázat keretében a Mérnökiroda 6 millió Ft összköltségű projektjéhez 2,5 millió Ft támogatást nyert el információs technológiai fejlesztésre.

A HORBER Mérnökiroda tervezési munkáit kompletten (építészet, belsőépítészet, statika, teljes körű gépészet, elektromosság, valamint az esetenként szükséges egyéb szakágakkal együtt) végzi. Eddigi munkái során középületek – ezeken belül rendőrségi, bírósági és irodaépületek –, ipari épületek és egyéb speciális létesítmények tervezésével foglalkozott.

A további fejlődés érdekében nyújtotta be a vállalkozás sikeres pályázatát az Új Széchenyi Terv KMOP-2011-1.2.1/M Mikrovállalkozások fejlesztése című konstrukcióra, és az elnyert támogatásnak köszönhetően a Mérnökiroda hardver és szoftver eszközeinek cseréje, illetve továbbfejlesztése történt meg.

Az információs technológiai fejlesztés célja a cég versenyképességének növelése, és ezáltal a meglévő alkalmazotti létszám megtartása és bővítése, valamint a távmunka lehetőségének kiépítése volt.

A projekt keretében közel 6 millió Ft összköltséggel, 2,5 millió Ft támogatási igénnyel valósult meg a hardver és szoftver beszerzés. A fejlesztés 2011. május 9-én vette kezdetét és 2011. július 15-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: mikrovállalkozás fejlesztés

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr983160719

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása