HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Automata palástcímkéző berendezés uniós forrásból

2011.07.15. 14:15 eurOP


A BiYo-Product Kft. fejlesztési és gyártási tevékenysége évről évre bővül, saját fejlesztésű termékeik (természetes eredetű étrend-kiegészítők, vitaminok, ásványi anyagok) mellett a cég ma már étrend-kiegészítő tabletták és kapszulák bel- és külföldi partnerei részére történő bérgyártásával és csomagolásával is foglalkozik.

A piac kihívásai szükségessé teszik a cég folyamatos fejlesztését, így az elmúlt években a gyártási folyamatok minőségirányítási rendszerének kialakítása után, a telephely és az informatikai rendszer fejlesztése következett. A vállalkozás által foglalkoztatott létszám és az árbevétel is évről-évre egyenletesen emelkedett.

A jelenlegi GOP 2.1.1-11/A Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése pályázat során egy speciális automata palástcímkéző berendezés beszerzésére került sor. Ez a gép többek között egy zárófólia hegesztő, egy címkekitoló és egy feliratozó egységet foglal magában, mindamellett biztosítja a termékek automatizált mozgatását. Mindezek következtében növekedik a vállalkozás saját fejlesztésű és bérmunkában előállított termékei csomagolási és jelölési kapacitása, mely lehetővé teszi a BiYo-Product Kft. üzletmenetének és gazdálkodásának további fejlődését.

A projekt keretében közel 10 millió Ft összköltséggel, mintegy 3,8 millió Ft támogatási igénnyel döntően gépbeszerzés valósult meg betanítással, valamint a kapcsolódó szállítási és üzemelési költségekkel kiegészítve. A fejlesztés 2011. április 29-én vette kezdetét és 2011. május 31-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: biyo product

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr633096299

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása