HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Uniós támogatású képzések a Waberer’s Logisztika Kft.-nél

2010.11.26. 16:25 eurOP


Szakmai és nyelvi képzések valósultak meg uniós forrásból a Waberer’s logisztikai vállalatánál.


Budapest, 2010. november 26. A WABERER’S Logisztika Kft. projektje a Társadalmi Megújulás Operatív Program (TÁMOP) „Nagyvállalkozások OKJ-s és akkreditált képzéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban” című pályázat keretében egy nyelvi és négy szakmai képzést tartalmazott.

A 2010. március és november közötti képzéseken a vállalat 31 munkatársa vett részt valamennyi ágazati területet képviselve, a több mint 48 millió forintos támogatású keretből.

Az angol tanítás jelentősége kiemelten fontos a Waberer’s Cégcsoport belföldi cégénél is, mivel egyre több külföldi partnerrel dolgozik együtt, akikkel nem csak menedzsment oldalon szükséges angolul kommunikálni, de a napi operációk lebonyolításához is elengedhetetlen, hogy angolul kiválóan beszélő kollégákkal rendelkezzen a cég. A képzés hatékonyságának egyik kulcseleme volt az alacsony létszámú csoportbeosztás mellett, hogy heti több alkalommal 4 órában folyt az oktatás.

A szakmai oktatás keretén belül a „Vállalati kooperáció” képzés során a cég munkatársai belepillantást nyertek a másik ember munkakörébe, napi kommunikációs hiányosságok, félreértések lettek kiküszöbölve azáltal, hogy közösen kellett gondolkodni, feladatokat megoldani. A „Menedzsment” képzés során a vezetői stílusok, az üzleti célok elérésére vonatkozó vezetői magatartások, a csapatvezetés elmélete, a csapatépítés alapelvei és a problémamegoldás folyamatának megismerésére és elemzésére került sor.

Az „Értékesítő mestersége” nevű képzés az értékesítés, a telefonos értesítés technikája, a tárgyalástechnika és a coaching mélyebb megismerésére, a „Minőségi szolgáltatások az EU-ban” elnevezésű képzés pedig a gyakorlati marketing, a vállalati kultúra és vállalati értékek, ügyfélszolgálat és hatékony reklamációkezelés jobb elsajátítására adott lehetőséget.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.



 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr202485514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása