HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

MOVUPP: Médiatartalom szolgáltatás a Dél-alföldi régióban

2015.04.03. 11:20 eurOP

panasonic_lumix_objektiv.jpgA MOVUPP Bt. a „Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban” című pályázaton 6 millió forint uniós támogatást nyert el projektjéhez, melynek során tanácsadás igénybe vétele mellett a filmkészítés, médiatartalom szolgáltatás, utómunka management tevékenységéhez szükséges eszközparkját fejlesztette.

A kecskeméti MOVUPP Bt. médiatartalom szolgáltatással foglalkozó vállalkozás, melynek fő tevékenysége a filmgyártás (forgatásszervezés, forgatás, eszköz beszerzés, gyártásvezetés, rendezés), utómunka folyamatok végzése (vágás, konvertálás, animáció készítés), média management (fájl archiválás, fájl transzfer szolgáltatás), valamint online oktatási tananyag készítése.

Az induló médiavállalkozás saját eszközzel forgatott filmek nyersanyagtár létrehozását és értékesítését is végzi online felületen, valamint előzetes tartalmi és műszaki tanácsadást nyújt, igazodva a megrendelő igényeihez.

A dél-alföldi cég archivált nyersanyagokat is kezel, igény esetén azok újrafeldolgozását is végzi, továbbá szükség esetén egyedi animáció gyártással is foglalkozik a bérkonvertálás, meglévő vagy akár idegen forrásból érkező médiatartalmak transzkódolása, csoportosítása és azok kívánt helyre való transzfere mellett.

A projekt során a MOVUPP Médiatartalom Szolgáltató Bt. tanácsadásokat vett igénybe, munkabér támogatásban részesült, valamint a működéséhez szükséges új médiatechnikai eszközöket szerzett be.

A fejlesztés eredményeként megvalósult a fiatal vállalkozók célja azáltal, hogy a cég elindítása mellett a technológiai fejlesztéssel versenyképességüket is növelték.

A „Filmkészítés, médiatartalom szolgáltatás, utómunka management a Dél-alföldi régióban” elnevezésű, 6 millió forint, 90%-os támogatást elnyert, 6,67 millió forint összköltségű fejlesztési projekt 2014. november 1-jén indult és 2015. április 30-án zárul.

Szólj hozzá!

Címkék: filmkészítés médiavállalkozás Kecskemét TÁMOP Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatása a konvergencia régiókban médiatartalom szolgáltatás MOVUPP Bt utómunka management

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr937335736

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása