HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Átfogó fejlesztéssel teszi még megbízhatóbbá a hűtött áruk szállítását a Szemerey-Plus Zrt.

2022.09.14. 16:22 eurOP

szechenyi_terv_plusz.pngTovább bővíti prémium szolgáltatásainak körét a kiemelt működési szegmensként hűtött áruk szállításával foglalkozó Szemerey-Plus Zrt. A GINOP-PLUSZ-1.2.1-21 pályázat fejlesztési projektjének keretében új hűtőaggregátorokkal szerelik fel gépjárműveiket, így a megrendelők menet közben is folyamatosan monitorozhatják az áruk szállításához szükséges legideálisabb körülményeket.

A Szemerey-Plus Zrt. 2019-ben alakult meg a korábbi Szemerey-Plusz Kft. nyomán, és a mai napig 100%-ban magyar magánszemélyek tulajdonában álló vállalat. Fő tevékenységi köre a belföldi, nemzetközi közúti árufuvarozás. A Társaság jelenleg 130 darab 1,5 év átlagéletkorú, 24 tonnás szerelvénnyel végzi szolgáltatását, melyből 70% hűtős, 30 % pedig ponyvás szerelvény. A környezettudatosság jegyében kizárólag EURO6 besorolású, alacsony károsanyag-kibocsátású eszközöket használ.

A Szemerey-Plus Zrt-t egyetlen cél vezérli: megrendelőiket versenyelőnyhöz juttatni, biztonságos, ügyféligényekre szabott értékarányos szolgáltatást biztosítani és nem utolsósorban európai szintű szolgáltatást nyújtani a fuvarozási piacon. A hazai fuvarozói és szállítmányozói piac kiemelkedő tagjaként a Szemerey-Plus Zrt. mindig is nagy hangsúlyt fektetett a prémium szolgáltatások bevezetésére. Az élelmiszeripari termékek fuvarozása terén mára kiemelt fókuszt kapott náluk a hűtési lánc betartása – amely a jövőben még inkább követheti a megrendelők kívánságait.

szp_logo_teljes_szines.jpg

A vállalat 2021-ben sikeresen pályázott a GINOP-PLUSZ-1.2.1-21 „A mikro-, kis- és középvállalkozások modern üzleti és termelési kihívásokhoz való alkalmazkodását segítő fejlesztések támogatása” című pályázati felhívás keretében, melynek segítségével még tovább fejlesztheti prémium szolgáltatásainak minőségét.

A fejlesztési projekt keretében a Szemerey-Plus Zrt. 65 db új Thermo King típusú hűtőaggregáttal szereli fel szállítóeszközeit. Ezek óriási előnye, hogy a pótkocsikban beállított hőmérséklet az informatikai rendszereken keresztül – akár két zónában is – távolról vezérelhető, monitorozható, a megrendelő és a szállított áru igényeinek megfelelően.

Az informatikai rendszerek folyamatos naprakészen tartásának érdekében a fejlesztés során 25 db új laptoppal, valamint a vállalatirányítást támogató komplex CLGO Logisztikai Keretrendszerrel is gazdagodik a társaság, a kollégák pedig elektronikus ügyintézési alapok képzésen vehetnek részt, ezzel is elősegítve a hatékony munkavégzést. Emellett a támogatásból további 5 db Linde típusú targoncát is beszereznek, amelyek a logisztikai munkát segítik majd a jövőben.

A Szemerey-Plus Zrt. éjjel-nappal működő, 24/7-es diszpécserszolgálattal rendelkezik, így járműveik nyomon követése folyamatos és teljes körű. Mind a rakodási és érkezési időket, mind pedig a járművek belső hőmérsékletét nyomon követik, szükség esetén erről a megbízókat is ellátva minden információval. Igény esetén a pótkocsikban képrögzítést is tudnak biztosítani, ezzel valóban teljes körű visszajelzést tudnak adni az áru útjáról a felrakástól egészen a lerakodás pillanatáig. A gépjárművezetők mobilapplikáció segítségével tudják scannelni a fuvarokmányokat, így a megbízóknak akár 24 órán belül garantálni tudják az okmányok elektronikus átküldését – ily módon a környezetet is kímélik, a papírfelhasználás csökkentésére törekedve.

A Szemerey-Plus Zrt. a részére megítélt 383.834.097 Ft-os feltételesen vissza nem térítendő állami támogatás segítségével végrehajtott fejlesztések eredményeként még tovább erősítheti minőségi piaci megjelenését, valamint a megbízói igények legmagasabb szintű kielégítését.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr4217931453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása