HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Eszközparkját bővítette a Weborange Consulting

2018.02.27. 10:23 eurOP

weborange_consulting.jpgA Széchenyi 2020 „Mikro, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése” című pályázatán 190,1 millió forint uniós támogatást nyert el a Weborange Consulting Kft. A vállalkozás 380,2 millió forint összköltségű projektje során nagy teljesítményű erőművi alkatrész gyártó kapacitás kiépítése történt.

A beruházás során megvásárlásra és beüzemelésre került 1 db – a szélturbinák alkatrészeinek gyártásához szükséges – Mikron VCE 1200 CNC megmunkáló maróközpont és 1 db DECKEL MAHO DMF 260/11 mozgóállványos megmunkáló központ. Ezen eszközök lehetőséget teremtettek arra, hogy a vállalkozáson belül kialakuljon egy perspektivikusan fejlődő új üzletág, amely megteremtette a lehetőségét a cég további bővülésének, fejlődésének.

A projekt keretében beszerzett eszközökkel a Weborange Consulting Kft. energetikai berendezéseket és azok gyártásához tartozó szerszámokat gyártó vállalkozás közvetlen beszállítójának dolgozhat alkatrészek előállításával. A fejlesztés eredményeképpen a cég olyan üzletágat indított, amely segítségével az eddigi kevésbé prosperáló üzletágak bevételkiesését helyettesíteni tudja, illetve olyan növekedési és fejlődési perspektívát teremtett, amely megalapozza a hosszú távú növekedési és fejlődési pályáját.

Az új eszközök működése összefügg, hiszen a mozgóállványos megmunkáló központ nagyobb munkadarabok kialakítására szolgál, a CNC maróközpont kisebb munkadarabok megmunkálására, és az elkészült alkatrészek finommegmunkálását, késztermékké alakítását teszi lehetővé. Az eszközök egymással összefüggnek, együttesen adnak egy gyártósort.

A beruházás eredményeképpen magasabb feldolgozottságú termék áll elő, mivel egy precíziós tervezési és gyártási folyamat következtében egy fémalapanyagból energetikai berendezésekben használt alkatrész válik.

A GINOP-1.2.1-15 számú pályázati kiíráson 190 099 389 forintos támogatást elnyert, 380 198 778 forint összköltségvetésű fejlesztés 2016. augusztus 30-án indult és 2017. december 31-én zárult.

Szólj hozzá!

Címkék: alkatrészgyártás GINOP gépbeszerzés erőmű eszközbeszerzés GINOP-1.2.1-15 kapacitásbővítés Komló szélturbinák Weborange Consulting Kft

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr4113702078

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.