HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Foglalkoztatást növelő programot valósított meg a Tradenet Global Nonprofit Kft. Pannonhalma térségében

2014.10.06. 19:11 eurOP

Tradenet Global Kft..jpgA helyi munkaerőpiacot bővítő és a foglalkoztatást növelő projektet zárt a Tradenet Global Nonprofit Kft. által vezetett konzorcium, melyhez 55,17 millió forint uniós támogatást nyertek el.

A Tradenet Global Nonprofit Kft. és partnerei – a KŐRIS Nonprofit Kft., Écs Község Önkormányzata, Ravazd Község Önkormányzata – a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve valósították meg "A helyi munkaerőpiac bővítése és a foglalkoztatás növelése a Pannonhalmi Térségben"című programjukat.

A pályázati projekt célja a térségben élő 50 fő munkanélküli bevonása volt a foglalkoztatási program keretében megvalósult tréningekbe, ezáltal felkészítésük a nyílt munkaerő-piacra történő belépésre és elhelyezkedésre.

A projektbe bevont 50 fő munkanélküli közül 20 fő számára nyílt lehetőség további képzésen részt venni. A Kft. célja az volt, hogy a megszerzett végzettségekkel a résztvevők képessé váljanak a munkaerő-piacra való visszatérésre. A képzésekre jelentkező 20 főből 7 fő sikeresen megszerezte a Targoncavezető szakképesítést, 11 fő pedig sikeresen megszerezte az Ügyintéző titkár képesítést. A képzést sikeresen elvégzett 18 főből 18 fő jutott hosszú távú munkalehetőséghez a projekt eredményeképpen.

„A helyi munkaerőpiac bővítése és a foglakoztatás növelése a Pannonhalmi Térségben” című, 100 %-os támogatottságú foglalkoztatási projekt 2013. május 1-én vette kezdetét és 2014. október 3-án fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: képzés foglalkoztatás Pannonhalma Écs hátrányos helyzetű munkanélküliek Tradenet Global Nonprofit Kft Ravazd

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr996764855

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása