HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

  • Nincs megjeleníthető elem

Beltéri helyzetalapú szolgáltatás alapjainak fejlesztése

2014.05.06. 22:02 eurOP

l-DevKi_1.pngA 100%-os támogatásban részesült DevKi Kft. a fejlesztés során egy kis felhasználású beltéri helyzet-alapú alkalmazás követelményrendszerének és alapvető elvárásainak lefektetését tűzte ki célul. A projekthez az Új Széchenyi Terv keretében 8,2 millió forint uniós támogatást nyert el a start-up vállalkozás.

A DevKi Kft. kifejezetten azzal a céllal jött létre, hogy egyéb természettudományi, műszaki kutatás, fejlesztés főtevékenységével majdan egy olyan Start-Up vállalkozás válhasson belőle, amely a tulajdonosok ötleteit és innovatív elképzeléseit felhasználva fejlődik. Jelen projekt ezen fő cél első megvalósulása.

A projekt célja egy kis felhasználó számú beltéri helyzet-alapú kiskereskedelmi, vagy magán célra hasznosítható alkalmazás követelményrendszerének és alapvető elvárásainak lefektetése volt egy alap, sarokpontokat tartalmazó prototípus elkészítésével. Az eredményeket olyan további fejlesztésbe kívánják beilleszteni, amely a beltéri helymeghatározás bonyolult világával és eszközrendszerével ki tudja teljesíteni azt.

Ez a megoldás és követelményrendszer leginkább a kiskereskedelem és magán felhasználás területen jellemző igényekre alapoz és jelent megoldást. Fő célcsoport a kereskedelmi vállalkozások, vendéglátóhelyek, társasházak, paneltömbök, irodaházak, bevásárló központok, ahol nap, mint nap megfordulva nehezen tájékozódunk. Ezen tájékozódáshoz nyújt segítséget a társaság által összeállított és majdan mobileszközön futtatható megoldás. Jelen projekt csak ezen megoldások alapjainak lefektetésében nyújtott lehetőséget.

Az Új Széchenyi Terv Észak-Alföldi Operatív Program keretében az ÉAOP-1.1.3-12 kódszámú „A régió innovációs potenciáljának fejlesztése innovatív start-up cégek létrehozásával” megnevezésű pályázati kiírásán 8 253 520 forintos támogatást elnyert, 8 253 520 forint összköltségű projekt megvalósítása 2013. május 1. napján indult és 2014. április 30. napján zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: innováció ÉAOP DevKi Kft beltéri helyzetalapú szolgáltatás Start-Up vállalkozás

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr826128440

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása