HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Technológiai fejlesztés a Vill-Acél Kft-nél

2012.04.04. 13:17 eurOP

A Villamosipari Acélszerkezetgyártó Kft. 18 199 841 forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Mikro-, kis és középvállalkozások technológiai fejlesztése című pályázati kiíráson az Új Széchenyi Terv keretében. A 45,5 millió forint összköltségű beruházásból gyártási, megmunkáló és számítástechnikai eszközök beszerzésére került sor.

A keszthelyi székhelyű, 1997-ben alapított vállalkozás fémszerkezetgyártással, ezen belül is acélszerkezet-gyártással és acélmegmunkálással, kis- és középfeszültségű acélszerkezetek gyártásával, szerszámgyártással és az előállított termékek forgalmazásával foglalkozik.

A 2011-es év a Vill-Acél Kft-nek jelentős eredményeket hozott. Az alapítás óta eltelt idő legmagasabb árbevételét produkálta, az év során az Elmű-ÉMÁSZ áramszolgáltató társaságoknál beszállítói pályázatot, az E.ON által kiírt közbeszerzési pályázaton beszállítói jogot, az Új Széchenyi Terv (ÚSZT) pályázatán pedig jelentős támogatást nyert el technológiafejlesztésre.

Az ÚSZT GOP 2.1.1-10/A „Mikro- és kisvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázatnak köszönhetően így egy-egy új gáz és dízelüzemű targonca, hidraulikus olló, idomvas-daraboló és –lyukasztó, állítható vágószögű sarokkicsípő, kovácslégkalapács, fúróélező, excenter présgép, valamint számítástechnikai eszközök kerültek Keszthelyre.

A fejlesztés eredményeként beszerzett eszközök és a tavalyi évben megszerzett munkák működési biztonságot jelentenek a cégnek és dolgozóiknak egyaránt, de egyben kemény munkát is, hogy a VILL-ACÉL a piacon megszerzett pozícióját őrizni tudja.

A technológiai fejlesztés 2011. augusztus 4-én vette kezdetét és 2012. január 20-án zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.
 

Szólj hozzá!

Címkék: keszthely technológiafejlesztés villamosipar vill acél acélszerkezetgyártó

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr484363120

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása