HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Expander 2000 technológiafejlesztése

2012.01.27. 12:06 eurOP

Az Új Széchenyi Terv keretében az Expander 2000 Kft. vendéglátó és szórakoztató ipari gépek beszerzésére közel 7 millió Ft támogatást nyert el.

A gyáli székhelyű Expander 2000 Kft. alaptevékenységét tekintve rendezvényszervezéssel és koncerthangosítással foglalkozó vállalkozás, amely egyrészt tevékenységének bővítése, másrészt eddigi tevékenységének technikai korszerűsítése érdekében nyújtotta be pályázatát.

A cég a rendezvényszervezéssel kapcsolatos szolgáltatásait a meglévő alapokra helyezve, egy új termelőkonyha megépítésével és üzemeltetésével kívánta bővíteni. Ennek a tevékenységbővítésnek lett utolsó mozzanata a vendéglátóipari berendezések megvétele és beüzemelése.

A koncerthangosítás területe fokozatos technikai megújulást igényel. Így annak professzionális működését biztosítandó, a vállalkozás a kor elvárásaihoz igazodva egy új, digitális keverőpultot állított munkába.

Az Új Széchenyi Terv KMOP 1.2.1-11/A „Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése” című pályázata keretében a vállalkozás a közel 20 millió Ft összköltségű  beruházásához 6 945 151 Ft támogatást nyert el.

A vendéglátó-ipari géppark bővítését, valamint a digitális keverőpult beszerzését jelentő technológiai fejlesztés 2011. április 25-én vette kezdetét és 2011. szeptember 19-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: rendezvényszervezés eszközbeszerzés úszt expander 2000 koncerthangosítás

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr643900281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.