HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

5 éves az EU Pályázati Portál

2012.01.16. 13:58 eurOP

A sokak számára a mai napig csak OP becenevén élő operativprogram.hu portál a hazánk számára is történelminek számító pillanatban, az Európai Unió 2007-2013-as fejlesztéspolitikai időszakának nyitányaként, 2007. január 15-én indult hiánypótló szerepet betöltve a hazai szakmai közéletben.

Honlapunk alapításának célja a kezdődő 7 éves EU-költségvetés Magyarországot megillető támogatásainak és a forrásfelhasználás szabályainak bemutatása volt. A fejlesztési tervek (ÚMFT, ma már ÚSZT és ÚMVP) széles körű társadalmi ismertetésének elősegítése a pályázatok iránt érdeklődők számára, így segítve mind a lehetséges és a későbbi kedvezményezetteket, mind a szélesebb közvélemény internetes tájékoztatását.

Őszintén reméljük, hogy sikerült megvalósítani célunkat és eleget tenni olvasóink elvárásának. A folyamatos működés és a hosszú napok sűrű munkája láthatóan meg is hozta a befektetett energiát.

Mivel a honlap egyaránt szólt és szól a gazdaság-, a vidék-, valamint a közigazgatás fejlesztéséről, a köz- és a versenyszféra kedvelt oldala lett azzal, hogy egy helyen érhető el valamennyi hasznos pályázati információ és a pályázni kívánók széles köre. Mindezeknek köszönhetően vált az EU Pályázati Portál a magyar és az európai uniós fejlesztéspolitika egyik vezető hazai online magazinjává.

A portál és az üzemeltető Operatív Program Kft. éppen ezért hálás, és köszönetet mond a szerkesztőség és az iroda valamennyi korábbi és jelenlegi tagjának, cikkírójának, munkatársának, valamint külső szakértőinek, akik segítették az indulást és a működést, név szerint is:

Beliczki Róbert, dr. Csicsek Beáta, dr. Dull Attila, dr. Földy Krisztina Lilla, Jobbágy Zsolt, Klubuk Szabolcs, dr. Laki Gábor, NetPositive Kft., Sirok Eszter, dr. Szabó Zsolt, dr. Szatmári Csaba, Szerletics Ákos, Szűcs Ákos és külön kiemelve Török Mátyás.

Az elmúlt 5 év alatt 616.331 látogatást, 1.735.389 oldalletöltést kaptunk, de ami sokkal fontosabb: számos elismerést és megerősítést is arról, hogy érdemes egy civil/üzleti kezdeményezést végigvinni, és kizárólag szakmai indíttatásból, politikai vagy állami szervezetek támogatása nélkül is működik az, ami emberi, szakmai szempontból pedig professzionális akar maradni.

Megköszönve olvasóink bizalmát és kitartását, igyekszünk a jelenlegi programozási ciklus vége felé közeledve is helyt állni és készülni a 2014-2020-as időszak újabb kihívásaira és lehetőségeire.

dr. Földy Ferenc
alapító főszerkesztő
EU Pályázati Portál

Szólj hozzá!

Címkék: születésnap eu pályázati portál 5 éves

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr123555274

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.