HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Nyomdaipari eszközbeszerzés a JAVIPA Kft-nél

2011.12.07. 12:40 eurOP

Az Új Széchenyi Terv „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázat keretében a JAVIPA Kft. több mint 53 millió forint támogatást nyert el eszközparkjának bővítésére a közel 152 millió forint összköltségű projektjéhez.

A békéscsabai JAVIPA Nyomdaipari Kft. a nyomdai csomagolóeszközgyártás teljes palettájával áll megbízói rendelkezésére. Az ofszet nyomás mellett - címkék, hajlított dobozok, prospektusok, plakátok, naptárak, térképek stb. - a 2006. év elején üzembe helyezett flexo nyomógép lehetőséget ad tekercses kivitelű mono és kombinált csomagolóanyagok előállítására is.

A hazai vevőkapcsolatok bővítése mellett a JAVIPA Kft. termékei egyre növekvő mennyiségben hagyják el az országhatárt, európai piacra kerülő cikkek csomagolóanyagaként. A növekvő kereslet mögötti bizalom ösztönzi a céget további technikai és technológiai beruházásokra, így a jelen projekt keretében megvalósuló fejlesztésre is, amely a gyógyszeripar igényeinek magas színvonalon történő teljesítését is szolgálja.

Az Új Széchenyi Terv GOP 2.1.1-11/B pályázata keretében a közel 152 millió forint összköltségű projektjéhez több mint 53 millió Ft támogatást nyert el a nyomdaipari cég a gyógyszeripari csomagolóanyagok gyártását segítő eszközök (ragasztógép, hajtogatógép és kötegelő gépek) beszerzésére.

A nyomdaipari csomagolóeszközök beszerzését jelentő technológiai fejlesztés 2011. április 4-én vette kezdetét és várhatóan 2011. december 31-én zárul.

Az üzembe helyezendő ragasztógép a Braille írást kifogástalan minőségben tudja majd megjeleníteni a dobozokon, a hajtogatógép lehetőséget nyújt a betegtájékoztatók speciális hajtogatására. A kötegelő gépek pedig a hajtogatógép hatékonyságát növelve, a többször hajtogatott termék tökéletes csomagolását biztosítják.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Szólj hozzá!

Címkék: nyomdaipar eszközbeszerzés javipa

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr503445388

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.