HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Fogászati röntgenkészülék beszerzése uniós támogatással

2011.10.04. 11:06 eurOP

Az Új Széchenyi Terv pályázata keretében valósította meg a soproni VÁRKER-DRN Kft. fogászati rendelőjének technológiai fejlesztését.

Az Új Széchenyi Terv „Mikro, kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése” elnevezésű pályázat keretében a 27 millió Ft összköltségű projektjével közel 11 millió Ft támogatást nyert el a vállalkozás. A 3D-s CBCT fogászati röntgenkészülék beszerzését jelentő technológiai beruházás 2011. június 22-én vette kezdetét és 2011. augusztus 30-án zárult.

A soproni VÁRKER-DRN Kft. 1996-ban alakult, fogorvosi rendelő üzemeltetésével foglalkozó vállalkozás, amely a fogászati tevékenység fejlesztésének érdekében új, magas minőségű és technológiai színvonalat képviselő eszköz beszerzését valósította meg uniós támogatás igénybevételével.

A fejlesztés eredményeként javul az ellátás színvonala, mivel az eszköz használatával pontosabb diagnózis állítható fel. A 3D navigált szájsebészeti beavatkozások segítségével a kezelések célirányosabbá és gyorsabbá válnak, valamint a kapott részletes információk alapján gyors és megbízható diagnózis felállítására nyílik lehetőség.

A támogatással megvalósult beruházás javítja továbbá a vállalkozás munkahely megtartó és fejlesztő képességét is.

A projekt az Európai Unió támogatásával az Új Széchenyi Terv keretében valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: sopron fogászat

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr953277386

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása