HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Foglalkoztatást növelő program valósult meg Győr-Moson-Sopron megyében

2015.11.06. 17:07 eurOP

szechenyi_2020_esza.jpg

Helyi munkaerőpiacot bővítő és a foglalkoztatást növelő projektet valósított meg 105,18 millió forint európai uniós támogatással a Tradenet Global Nonprofit Kft. által vezetett konzorcium.

A Tradenet Global Nonprofit Kft. és partnerei – a Roma Integrációért Egyesület, a VE-PANNON Kft., Széchenyi István egyéni vállalkozó és a KŐRIS NONPROFIT Kft. – a Győr-Moson-Sopron Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központjával együttműködve a „Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban” című pályázati kiíráson nyertek el vissza nem térítendő támogatást.
 
A program célja a hátrányos helyzetű munkanélküliek munkaerő-piacra való be-, és visszavezetésének elősegítése, a résztvevők munkaerő-piaci kompetenciájának jelentős növelése volt.
 
A program keretein belül Győr-Moson-Sopron megyében élő 20 hátrányos helyzetű munkanélküli munkához jutásának elősegítése valósult meg képzésekkel, tanácsadással, a helyi vállalkozások támogatásával.

A programban résztvevő álláskeresők térítésmentes munkaerő-piaci szolgáltatásokon, valamint kőműves és hidegburkoló OKJ képzésen vettek részt. 8 fő sikeresen vizsgát tett a tanfolyam végén, így OKJ szakképzettséget szerzett. A képzésen résztvevők számára a képzéssel egy időben foglalkoztatást biztosított a program.

A „TranzÉp2 – Hátrányos helyzetű emberek tranzitfoglalkoztatása az építőiparban” című projekt 2014. szeptember 1-én vette kezdetét és 2015. október 31-én fejeződött be.

Szólj hozzá!

Címkék: építőipar munkaerőpiac TÁMOP hátrányos helyzetű munkanélküliek Tradenet Global Nonprofit Kft Tranzitfoglalkoztatás az építőiparban Győrság TranzÉp2

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr338055750

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása