HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Komplex fejlesztési projektet zárt Üllőn a HERZ Hungária Kft.

2014.10.27. 12:01 eurOP

Herz Hungária Kft..jpgA „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiíráson 33,38 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert el a Herz Hungária Kft.

A műanyag – és hőlégtechnikai vállalkozás a közel 95,4 millió forint összköltségű projektje során a műanyag huzalgyártáshoz szükséges infrastrukturális átalakítások mellett eszközparkját fejlesztette.

A HERZ csoport a műanyag-, műanyaghegesztés-technika, ipari hőlégtechnika területére fejleszt és gyárt berendezéseket, készülékeket és tartozékokat. A több mint 40 éves tapasztalattal és a speciálisan, erre a területre szakosodott munkatársakkal egy megbízható és világszerte elismert márkát honosított meg.

A fejlesztési projekt keretében a Herz Hungária Kft. üllői telephelyén a huzalgyártáshoz szükséges infrastrukturális átalakításokat végzett. Ennek során belső álmennyezetek, takarások, falszerkezetek kialakítása, festési munkák, nyílászárók felszerelése, burkolási munkák elvégzése történt meg.

A termelési technológiával összefüggő épületgépészeti és épületvillamossági kivitelezési munkák fűtés és szellőzés átalakításából, bővítéséből, víz csatorna munkálatokból, illetve erős – és gyenge áramú szerelési és világítási munkálatokból állt.

A projekt gépbeszerzési részében műanyagdaráló, folyásindex vizsgáló készülék, sűrűségmérő mérleg, hőkamra, ütővizsgáló inga, szakítóvizsgáló gép, mélyfagyasztó és granulátumszárító berendezések, extruderek hűtő és tekercselő egységekkel, valamint mikroszkóp eszközök kerültek beszerzésre, majd üzembe helyezésre.

A KMOP-1.2.1-11/B „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiírásán 33 388 500 forintos támogatást elnyert, 95 395 890 forint összköltségvetésű fejlesztés 2013. január 1-én kezdődött és 2014. október 10-én fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: eszközbeszerzés Üllő infrastruktúra fejlesztés HERZ Hungária Kft hőlégtechnika

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr936836973

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása