HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Eszközparkját fejlesztette a Concordia Trans Kft.

2014.09.12. 13:31 eurOP

Concordia Trans logo.jpgAz Új Széchenyi Terv komplex vállalati technológia-fejlesztést támogató pályázatán 5,56 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el a Concordia Trans Kft.

A cég a 13,9 millió forint összköltségvetésű beruházása során új kasszarendszert és tankoló automatát vezetett be.

A Concordia Trans Kft. fő tevékenységi köre az üzemanyag kiskereskedelem, melynek keretén belül pápai és körmendi telephellyel üzemeltet 1-1 töltőállomást. Jelenleg folyamatban van egy további üzemanyagtöltő állomás megnyitása, de a társaság saját szállítás keretében is kiszolgálja vevőit.

A vállalkozás fő célja meglévő vevői jó minőségű kiszolgálása, ezért 2013. év második felében és 2014. év elején jelen GOP projekt keretén belül egy automata kútoszlop és 2 db kasszarendszer került üzembe helyezésre.

A fejlesztés lehetővé tette az üzemanyagtöltő állomás nyitvatartási idejének meghosszabbítását. A projekten belül beszerzésre került egy multifunkcionális HP készülék, valamint egy Dell asztali számítógép konfiguráció is az adminisztratív munka javítása érdekében.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2.1.1-12/B „Komplex vállalati technológia-fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” elnevezésű pályázati kiírásán 5 560 000 forintos támogatást elnyert, 13 900 000 forint összköltségű projekt 2013. május 24-én vette kezdetét és 2014. április 30-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: üzemanyag töltőállomás eszközbeszerzés tankoló automata Körmend kasszarendszer Concordia Trans Kft.

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr146692059

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása