HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Új raktárcsarnokot épített Veszprémben a PLASTICOR Kft.

2014.08.26. 21:09 eurOP

Új raktárcsarnokot épített Veszprémben a PLASTICOR Kft..jpg
A 182 millió forintot meghaladó összköltségvetésű komplex vállalati technológia fejlesztési beruházásban raktárcsarnokát és gépparkját bővítette a Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft.

A projekthez a veszprémi vállalkozás 63,75 millió forint uniós támogatást nyert el az Új Széchenyi Terv keretében.

A PLASTICOR Kft. egy dinamikusan fejlődő műanyagfröccsöntő vállalkozás, mely a nehéz gazdasági helyzetben is folyamatosan fejlesztett. Az újabb fejlesztési projekt során a cég új 444 nm-es raktárcsarnokot épített, mert a piaci megrendeléseik bővülése és az új fröccsöntő gépek beszerzése kapcsán a régi csarnokból ki kellett, hogy költözzön a raktár. Az épület beruházás 62 millió forintba került.

A projekt gépbeszerzési részében 3 db műanyag fröccsöntő gép, egy fröccsszerszám, a meglévő csarnokba pedig egy energiasín került beszerelésre, melyről a teljes gépsor működtethető. A műanyagfeldolgozó cég tamponnyomtató berendezést is vásárolt, mely a piacon szélesebb vevői kör megkeresését teszi lehetővé, így bővült szolgáltatásainak lehetősége.

A telephelyre biztonsági kamerarendszer, tűzjelző- és riasztó rendszer került beszerelésre, valamint új telefonközpont rendszer épült ki. Beszerzésre került továbbá egy homlokvillás targonca, amely az új raktárban való rakodást segíti. A már meglévő gépekhez anyagszárító berendezést vásároltak, valamint új üríthető folyadékhűtőt is. A termékek minőségének ellenőrzéséhez magasságmérőt szereztek be, valamint informatikai berendezéseket – notebookokat, fénymásolót – vásároltak.

Az Új Széchenyi Terv GOP-2.1.1-11/B „Komplex vállalati technológia fejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” című pályázati kiírásán 63 759 000 forintos támogatással megvalósult, 182 168 063 forint összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2012. február 2-án kezdődött és 2013. november 29-én fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: műanyag csarnok raktár komplex vállalati technológia fejlesztés raktárcsarnok Veszprém műanyagfeldolgozó Plasticor Műanyagfeldolgozó Kft Műanyag fröccsöntő

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr356639325

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása