HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Vállalatirányítását fejlesztette a Palota Holding Zrt.

2014.07.31. 15:45 eurOP

Palota Holding Zrt. logó.jpg
Az Új Széchenyi Terv „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” elnevezésű pályázati kiírásán a Palota Holding Ingatlan- és Vagyonkezelő Zrt. közel 3,2 millió forintos támogatást nyert el.

A vállalat a közel 8 millió forint összköltségű fejlesztés során kontrolling és döntéstámogató, valamint munkafolyamat irányítási rendszert vezetett be.

A Palota Holding Zrt. 1991-ben alakult önkormányzati tulajdonú lakás és nem-lakás célú helyiségeket, telkeket és polgári védelmi helyiségeket kezelő társaság.

A projekt keretén belül a cég egy munkafolyamat irányítási rendszerszoftvert, egy kontroling és döntéstámogató szoftvert, valamint egy – az ezekből történő lekérdezésekhez szükséges – SAP Crystal Reports szoftver beszerzését és betanítását valósította meg.

A kontrolling és döntéstámogató rendszer segítségével a vállalkozás tevékenységének tervszerűségét, átláthatóságát, ellenőrizhetőségét kívánta növelni a vezetői kontroll fokozásával, valamint a vezetői döntéseket alátámasztó információk időben történő rendelkezésre bocsátásával.

Az informatikai rendszer az alábbi főbb tevékenységeket támogatja: bérleti szerződések előkészítése, megkötése, ingatlanok karbantartási és felújítási munkálatainak tervezése, végrehajtásának nyomon követése naturáliában és értékben, továbbá bérleti díjak, egyéb külön szolgáltatások terveinek összehasonlítása a megvalósulással, az eltérések elemzése, valamint a bérleti díjak és külön szolgáltatások díjainak idősoros elemzése.

A munkafolyamat irányítási rendszer a következő tevékenységek informatikai támogatottságát valósítja meg: vagyon- és lakásgazdálkodási tevékenység (bérleti díj változásainak nyomon követése, egyenlegközlés, behajthatatlan követelések kivezetése stb.), ügyfélforgalom dokumentálása, ügyek továbbítása a felelősökhöz, hagyatékos lakásokkal kapcsolatos ügyintézés, bontási tevékenységgel kapcsolatos feladatok, befogadó nyilatkozatokkal kapcsolatos ügyintézés, díjbehajtási tevékenység támogatása, valamint az ügyfélforgalom dokumentálása, ügyek továbbítása a felelősökhöz.

Az Új Széchenyi Terv KMOP-1.2.5-11 „Vállalati folyamatmenedzsment és elektronikus kereskedelem támogatása” című pályázati kiírásán 3 192 000 forintos támogatást elnyert, 7 980 000 forint összköltségű informatikai fejlesztés 2011. november 11-én indult és 2013. november 10-én zárult.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: ingatlan vagyonkezelő vállalati folyamatmenedzsment Budapest KMOP Palota Holding Zrt

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr796562595

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása