HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Naplógyűjtő terméket fejleszt a Kancellár.hu Zrt.

2014.07.25. 22:12 eurOP

Kancellar.hu_1.pngA Kutatási és Technológiai Innovációs Alap „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” című pályázati kiírásán több mint 93 millió forintos támogatást nyert el az informatikai tanácsadó vállalat.

A Kancellár.hu Zrt. 206 millió forintot meghaladó összköltségvetésű projektje során NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termék kifejlesztése történik.

A Kancellár.hu Zrt. Magyarország piacvezető információbiztonsági szakértője. A cég célja, hogy Magyarországon olyan színvonalú IT biztonságtechnikai modelleket építsen ki, amelyek megkönnyítik, hatékonyabbá, szervezettebbé teszik a felhasználó tevékenységét, növelik az egyéni és a globális IT biztonságot.

Az elmúlt időszak visszajelzései alapján igen nagy kereslet mutatkozik egy professzionális naplógyűjtő és menedzsment eszköz iránt. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termékkel a Kancellár.hu Zrt. jelenlegi logmenedzsment termékvonala funkcionalitását bővíti, illetve fejleszti tovább oly módon, hogy a piac egy szélesebb szegmensét is képes legyen lefedni.

A logmenedzsment legnagyobb kihívása egyrészt a sokfajta logforrás és ezek formátumai, illetve az, hogy milyen módon képes a logmenedzsment-eszköz ezeket a naplóadatokat begyűjteni vagy elhozni. A jelen projekt ezekre a problémákra és feladatokra kíván hatékony és napjaink IT színvonalán túlmutató, világszínvonalú választ adni. Általánosságban elmondható, nem megoldott az elosztott rendszerű, agent alapú naplógyűjtés. Az NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő alkalmazás ezt a problémát kívánja megoldani úgy, hogy minden agent központilag menedzselhetővé válik.

A termék főbb funkciói a központosított agent telepítés push és pull módszerrel, az Agent vezérlés, az Agent monitorozás, az Agent konfigurációs profilok kezelése, valamint a központi tanúsítványkezelés. A termék főbb elemei az NXLOG Manager alkalmazás kifejlesztése, a támogatott eseményforrások bővítése, az Agent oldali statisztikai számlálók és változók, illetve korrelációs képességek továbbfejlesztése.

A PIAC_13 „Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása” elnevezésű pályázati kiíráson 93 060 675 forint állami támogatást elnyert, 206 801 500 forint összköltségvetésű fejlesztés 2014. január 2-án indult és várhatóan 2015. december 31-én zárul.

 

Szólj hozzá!

Címkék: IT Piacorientált kutatás-fejlesztési tevékenység támogatása Kancellár.hu NXLOG Manager és Agent naplógyűjtő termék

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr36545287

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása