HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

Telephelyét bővíti az AgroTech-Komfort Kft.

2014.07.23. 15:36 eurOP

agrotech-komfort.jpg

A „Telephelyfejlesztés” című konstrukció keretében 95,86 millió forint vissza nem térítendő uniós támogatást nyert el az AgroTech-Komfort Kft. A szentesi vállalkozás a 191,72 millió forintot meghaladó összköltségű projektje során meglévő telephelye bővítése és új épület kialakítása mellett eszközparkját fejleszti.

Az AGROTECH-KOMFORT Kereskedelmi Kft. mezőgazdasági és élelmiszeripari technológiai gépeket és berendezéseket, kiegészítő egységeket gyártó, összeszerelő vállalkozás.

Az elmúlt évek technológiai korszerűsítési igénye alapján a megrendelői állomány erőteljes növekedésével a cég telephelyén rendelkezésre álló kisméretű épületek pótlása és kiváltása vált szükségessé.

A projekt keretében új szerelő csarnok kialakítása (930,24 m2), meglévő műhely bővítése (120 m2), új telepi térburkolat és csatlakozó út építése (1.260 m2), megújuló energiára alapozott központi fűtésrendszer kialakítása, melegvíz ellátás biztosítása, továbbá az előszerelés, szerelés, összeállítás munkafolyamatokhoz közvetlenül kapcsolódó anyagmozgató, rakodó illetve szerszámgépek beszerzése (10 db) valósul meg.

A fejlesztés révén a vállalkozás a kibővített telephelyen újonnan kialakítandó és korszerűbb létesítményekben új gépekkel tudja majd kiszolgálni az elmúlt évek technológiai korszerűsítési igénye alapján erőteljesen megnövekedett megrendelői állományt, illetve az EU jogszabályi előírásainak megfelelni akaró mezőgazdasági üzemek megrendeléseinek is eleget tud tenni.

A Kft. a jelen projekt által munkahelyet tud teremteni a régióban a foglalkoztatottság megtartása és annak javítása mellett. A vállalkozás fejlesztésének további célja, hogy a több lábon álló tevékenységi kör megerősítésével stabil jövedelemtermelő, adófizető és versenyképes gazdasággá tudja magát tenni a piacon.

A DAOP-1.1.1/E-11 „Telephelyfejlesztés” pályázati kiíráson 95 864 390 Ft támogatást elnyert, 191 728 780 Ft összköltségvetésű fejlesztés 2013. május 29-én indult.

Szólj hozzá!

Címkék: mezőgazdaság csarnok élelmiszeripar eszközbeszerzés telephelyfejlesztés Szentes technológiai korszerűsítés AgroTech-Komfort Kft szerelőcsarnok

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr307275289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása