HTML

EUpályázat

Fejlesztéspolitikai bejegyzések uniós pályázatokról, érdekes projektekről.

Operatív Program

Operatív Program - Projekt kommunikáció

EU pályázati hírek

Friss topikok

Fejlesztési hírek

Nincs megjeleníthető elem

ROUTE 1 Service: Járműipari centrum épült Mosonmagyaróváron

2014.05.21. 22:03 eurOP

Route 1 Service járműipari üzem.jpgA 221 millió forintot meghaladó összköltségű beruházás során komplex járműipari szerviz tevékenységet végző, festő és mosó üzemet alakított ki az 1-es út mellett a ROUTE 1 Service Kft.

A projekthez a vállalkozás az Új Széchenyi Terv „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán közel 100 millió forint uniós támogatást nyert el.

A ROUTE 1 Service Kft. célja tevékenységeinek diverzifikációja, új növekedési lehetőségek megtalálása volt. A helyi piaci helyzet indokolta egy korszerű eszközpark bázisán komplex autómosó, festő, szerelő szolgáltatásokat kínáló új szereplő belépését, hiszen a kínálati oldal szegényes, az eddig is erős keresleti oldalon viszont növekedés prognosztizálható.

A Társaság tulajdonosai jelentős iparági ismeretekkel rendelkeznek az autómosás, festés, javítás területén. A fejlesztésben üzleti lehetőséget láttak, ezért döntöttek ezen tevékenység kifejlesztése mellett.

A beruházás eredményeként az 1-es út mellett megépült a komplex járműipari (személy- és kisteher gépjármű) szerviz tevékenységet végző, karosszériafestő üzem, valamint a tehergépjármű és személygépkocsi mosó funkciójú épület. A projekt ipari körülmények között, ipari övezetben valósult meg. A fejlesztés gép szükségletét (pl. mosóberendezés, festőkabin) a Társaság a projekten kívül, ütemezetten vásárolja meg saját forrásból. A Társaság a projekt fenntartási időszakának 1. és 3. évében 5, illetve 2 fő alkalmazását vállalta, ugyanakkor a valóságban a létszámbővülés várhatóan nagyobb lesz.

Az Új Széchenyi Terv NYDOP 1.3.1/D-11 „Telephelyfejlesztés” című pályázati kiírásán 99 794 574 forintos támogatást elnyert, 221 millió forintot meghaladó összköltségvetésű fejlesztési beruházás 2013. április 26-án kezdődött és 2014. április 30-án fejeződött be.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Szólj hozzá!

Címkék: festés autómosó járműipar új széchenyi terv Mosonmagyaróvár Győr-Moson-Sopron megye ROUTE 1 Service

A bejegyzés trackback címe:

https://eupalyazat.blog.hu/api/trackback/id/tr226192198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása